Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Borghild Rudjord Unneland: Trøstesang // Buskerud kunstsenter

20. september, 2023 @ 11:00 - 16:00

I utstilling Trøstesang viser Borghild Rudjord Unneland en installasjon bestående av hverdagsobjekter og abstrakte former. Borghild fasineres av disse mer eller mindre abstrakte formene (mønsterdelene) som forholder seg til hverandre som løsrevne elementer i en flate, men som samtidig blir noe helt konkret og gjenkjennelig om man setter dem sammen på riktig måte. Hun ønsker å skape forbindelser mellom formene slik at mellomrommene blir aktivert.

Objektene og formene setter fokuset på motsetninger. Produktive motsetninger som kan vekke betrakteren og aktivere undring over det man ser. Det nærværende mot det fraværende, det hverdagslige mot det mystiske, det kjente mot det fremmende.

Utstillingen retter oppmerksomheten mot de små detaljene som på underlig vis er små og store på samme tid. Til hverdagslige holdepunkt, blinde flekker og svarte hull. Til det tomme som rommer mer enn vi kan sette ord på, og til en historie som kan fortelles uten ord.

Borghild Rudjord Unneland (født 1978 i Oslo) bor og arbeider i Bergen. Hun har sin utdannelse fra Kunsthøgskolen i Bergen og har etter hovedfag i 2003 vært en synlig og aktiv utstiller ved en rekke norske og internasjonale gallerier som Kristiansand Kunsthall, Kode Bergen og Gustavsberg kunsthall i Stockholm. Unneland er innkjøpt av Bergen kunstmuseum. Hun har gjort flere utsmykkinger og arbeidet med scenografi og kostyme på ulike teater.

Sted

Buskerud Kunstsenter
Union Scene, Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Arrangør

Buskerud Kunstsenter
Telefon
32831111
Epost
kontakt@kibkunst.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.