Skip to main content

Nede ved brygga, nærme Øvre Sund bru finner du Ælvebadstua. I dag er det et populært tilbud og nesten fullbooket hele uka. Derfor ønsker de å utvide med en ny, større og mer estetisk badstue.

Vi tok en tur innom for å prate med Jeanette Midtal Skullerud som er daglig leder hos Ælvebadstua, om den nye badstuen og de spennende arrangementene de vil holde.

Slik blir den nye badstua

Ælvebadstua har nå fått gjennomslag for en badstue nummer to. Dette er for å følge etterspørselen og utvide det populære tilbudet, samt å øke aktiviteten langs og i elva. Den nye badstua tar full nytte av utsikten mot elva og byen med storglassfasade. Dette blir en perle på Drammenselva! Den blir bygd i massivt tre og har plass til flere badeglade gjester, hele 17 til 20 stykker. Sammen med Union Eiendomsutvikling gleder vi oss stort til nå å kunne starte byggeprosessen. Badstuen vil bli plassbygget, så her får folk mulighet til å følge med fra start til ferdig badstue.

Badstua er tegnet av arkitektfirmaet DRMA som også er badstue entusiaster og faste besøkende hver fredag. Med det nye tilskuddet på elva håper Ælvebadstua på enda mer engasjement og aktivitet fra både Drammens befolkning men også tilreisende. De sikter mot å åpne den nye badstua allerede i sommer før elvefestivalen er i full gang.

Med den nye badstua kommer de til å kjøre på med flere arrangementer for de besøkende. Aktiviteter som sup-brett, mini konserter og eventer står på planen. Jeanette sier de vil tilby ulike badstueritualer, som er en veiledet badstueøkt hvor en bruker urter, duft, damp og hvor kroppen utsettes for vekselsvis varme og avkjøling. De vil også tilby månerituale, meditasjon, avspenning og stretching. Slagere som Jazzstue og «Reggae ved ælva» vil de fortsette med.

Ny badstue tegnet av DRMA arkitekter

For å vekke enda flere badstuentusiaster, har de planer om å utvide åpningstidene. I dag er det mulig å booke drop-in timer på morgenen og ettermiddag/kveld, men i fremtiden vil de holde åpent fra 07.00 til 22.00.

For booking, info og tider: se elvebadstua.no

Vi har selv testet ut Ælvebadstua og vil virkelig anbefale det til alle! Badstuen har skapt et sosialt, åpent og imøtekommende miljø som ønsker alle velkommen.