Humle eller drue – en vennskapelig konkurranse.
I samarbeid med Ypsilon Bar, Solera og Nøgne Ø. er vi stolte av å kunne invitere til en innholdsrik kveld med deilig mat og drikke.
Vi arrangerer «restaurant til restaurant» hvor vi starter kvelden hos Litt Kaos Restaurant. Her blir det servert en deilig forrett og hovedrett før vi flytter oss videre til våre gode naboer, Ypsilon Bar. Her avsluttes kvelden med en frisk dessert.
Dyktige representanter fra Solera og Nøgne Ø. setter opp og presenterer passende vin og øl til alle rettene – «øl vs. vin». Gjestenes oppgave er å bedømme hvilke kombinasjoner som faller best i smak denne kvelden.
Pris: 990,- per person
Booking: Restaurant@littkaos.no
Maks antall plasser: 40 stk.
Forrett: Carpachio av kveite med frisk vårløk og asiatisk glaze
Hovedrett: Entreconte av storfe med chimichurri
Dessert: Sjokoladebrownie med bringebær og lakris
Vi gleder oss til en spennende kveld og håper vi ses!
Hilsen Litt Kaos Restaurant, Ypsilon Bar, Solera og Nøgne Ø.
Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon om arrangementene.