Skip to main content

Februar kan være en kald og mørk måned og sommeren synes fortsatt langt unna. Da kan det være godt å fylle dagene med ulike aktiviteter innendørs. Union Brygge har gjort seg kjent som kulturdistriktet i Drammen og her finner du noe for de fleste, enten du liker musikk, kunst, bøker eller vil lære noe nytt!

Vi har laget en oversikt over de arrangementene som finner sted i februar og lagt inn link til Facebook-arrangement slik at du får med deg de siste oppdateringene og kan finne link til billetter. Vi anbefaler at du sjekker ut arrangørens Facebookside eller nettside for oppdatert informasjon.

I tillegg til de arrangementene som er listet opp her, er det også mulig å få med seg separatutstilling med Jørgen Haarstad 3. – 25. februar på Galleri Athene og utstillingen Charli & The Factory med Ellinor Aurora Aasgaard og Zayne ArmstrongBuskerud kunstsenter  helt fram til 3. mars. 

Uke 5 (1. – 4. februar)

1. februar Konsert: Benny Borg på Drammen Kulturhus

Etter en mannsalder med gitaren som eneste følgesvenn, legger Benny Borg ut på turné med sine gode venner og plateprodusenter, Rune Berg og Åge Reite. Og som en ånd over det hele svever Lars Saabye Christensen.

Dørene åpner kl.19.00

https://www.facebook.com/events/847708787139032

 

1. februar Musikkbingo på Barkaden

Bli med på Musikkbingo på Barkaden! De lover god stemning, kjente og kjære sanger og selvfølgelig premie til vinnerene! Musikkbingo er et inkluderende og engasjerende konsept for deg, venner og familie. Alle deltakere får utdelt et bingobrett og skal deretter krysse ut låtene de hører

Book ditt bord nå på https://barkaden.no/

Starter kl.20.30

https://www.facebook.com/events/1403954263870357/1403954270537023/

 

2. februar Konsert: September Harvest på Drammen kulturhus
September Harvest består av drammenser og vokalist Petra Røise og multiinstrumentalist Morten Haugen fra Tranby. De har siden 2014 laget rotekte americana musikk, med en snev av bluegrass. I 2019 ga de ut sitt debutalbum Play to remember, play to forget. For anledning er duoen forsterket med Pål-Emil Storm-Berg på trommer, Jan Tariq Rui-Rahmann på bass, Johan Olin på dobro og Knut A. Nygaard på gitar. Sammen leverer de melankolske sanger under mottoet «Triste sanger gjør deg lykkelig», en konsert som vil gi deg en tåre i øyet og et smil rundt munnen!

Dørene åpnes klokken 19.00 / Konsertstart er klokken 20.00

Valgfri billettpris:
På denne konserten er det valgfri billettpris – velg mellom fire priser fra 75 til 400 kroner etter hva som passer best for deg!

https://www.facebook.com/events/713787904024971

 

3. februar Samenes dag: Et sted for fortellinger på Union Scene
I utstillingen Et sted for fortellinger blir barna kjent med kunstnerskapene til Laila Mari Brandsfjell og Ida Helene Benonisen. Laila eksperimenterer i skjæringspunktet mellom duodji/tradisjonelt samisk håndverk og design, og har laget et stort gulvteppe til utstillingen. Teppet er rundt, fargerikt og inspirert av lavvo som et viktig samlingsted for familie og venner. I sin kunst er hun opptatt av felles minner og historier som knytter oss sammen. Ida er en aktiv slampoet med stort samfunnsengasjement. Å være både samisk og skeiv preger hvem hun er i verden og dermed hennes tekster. Poesien hennes rommer både det hverdagslige og såre, men også det store og systematiske. I Et sted for fortellinger vil hun fremføre en rekke dikt og engasjere barna med slampoesi.

Fra kl.12.00 – 13.00

https://www.facebook.com/events/3808925826060713

 

3. februar Foredrag: Språkets magi ved Tony Burner på Drammensbiblioteket
Hva vil det si å kunne et språk, hvorfor og hvordan bruker mennesker språk og er det virkelig språklig forfall når kidsa ikke kan skjelne mellom /kj/- og /sj/-lyden? Hvem bestemmer om noe er språklig forfall eller språklig utvikling?

Tony Burner er professor og merittert underviser ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN,) og har studert engelsk, norsk som andrespråk, historie, didaktikk og veiledningspedagogikk. Len deg tilbake i en time, og vi lover at du lærer et eller annet du ikke kunne om språk fra før. Det vil også bli mulighet for spørsmål og kommentarer mot slutten.

Kl.13.00

https://www.facebook.com/events/341132692197814

 

3. februar Konsert: Operapub med Gabriel Vinker, Oda Nyseter og Joachim Isaksen på Drammen kulturhus
Kulturhuset inviterer til en lørdagskveld med opera med Gabriel Vinker, Oda Nysæter og Joachim Isaksen.

Dørerene åpnes klokken 18.00 og konsertstart er klokken 19.00

 

3. februar Konsert: Gummilyd på Union Scene
Gummilyd er en konsertserie der eksperimentell musikk og smalere genre, fremføringer og performance kan oppleves live. Det være seg elektronika, drone-musikk, ambient, dark industry, synth og sequencer-oppbygget lyddesign, spoken word, dans, improvisert støymusikk basert på bearbeidede feltopptak på diy- og ukonvensjonelle instrumenter, freejazz eller harsh noise. Musikken kan oppleves å være i randsonen av det etablerte, kommer gjerne fra undergrunnsmiljøer og åpner for reiser i nye lydlandskaper.

Kl.20.00-23.00

Link til arrangementet finner du her: https://www.drammenscener.no/union/program/26716-gummilyd-19/

Uke 6 (5. – 11. februar)

5. februar Foredrag: Nobelkveld på Drammensbiblioteket
Heinrich Böll var en tysk forfatter og vinner av nobelprisen i litteratur for 1972. Böll ble født i en liberal katolsk familie. Han studerte germanistikk og klassisk filologi ved Köln universitet, før han under andre verdenskrig gjorde tjeneste i hæren, og ble såret fire ganger. Som 30-åring begynte han å skrive på fulltid. Hans første novelle, Der Zug war pünktlich, ble publisert i 1949. Mange andre noveller, historier og essaysamlinger fulgte, og i 1972 mottok han nobelprisen. Böll følte dyp tilknytning til hjembyen Köln, med sitt romersk-katolske preg og spesielle humor.

Vert for kvelden er Øivind Hånes, forfatter, musiker, komponist og plateprodusent fra Eiker. Han ble nominert til Nordisk råds litteraturpris for romanen Pirolene i Benidorm (2005).

Kl.19.00

https://www.facebook.com/events/888716609623736

 

8. februar Konsert: Siv Jakobsen på Drammen kulturhus
“Siv Jakobsen er en av de beste vi har” skrev Dagsavisen da hun utga det Spellemann-nominerte albumet A Temporary Soothing i 2020. Da hadde Jakobsen allerede vekt oppsikt noen år tidligere, med EPen The Lingering (2015) og albumet The Nordic Mellow (2017). Helt siden starten har hun turnert mer eller mindre konstant over store deler av verden og mottatt rosende ord både for sine utgivelser og opptredener.

Dørene åpner kl.18.00 og konserten begynner kl.20.00

https://www.facebook.com/events/1406228583291472

 

8. februar Konsert: Beharie: Are you there, boy? på  Union scene
Som en varm klem – slik føles det å dypdykke i Beharies musikalske univers. Musikken er dypt forankret i et indie/soul-uttrykk, og med en singer-songwriterpreget låtskrivning, formidler musikken en nerve som tør å være både sårbar og insisterende. Denne kombinasjonen har ført til dedikerte fans og kritikerroste anmeldelser, på tvers av landegrensene.

Dørene åpner kl.19:00. Konsertstart kl.20:00. 18-årsgrense + vergeordning.

https://www.facebook.com/events/840633084454221

 

9. februar Standup: Jonna Støme på Union Scene
Endelig er tiden inne for at en heterofil mann fra Oslo vest, i sin nesten beste alder, kan innta scenen og snakke om det han synes er viktig. I disse skjøre og krenkbare tider er det dette Norge trenger. Det syns i hvert fall Jonna. Jonna Støme klar med sitt andre soloshow, og skal omsider følge opp kultshowet «Fargerikt faenskap» fra 2009. Med over tyve års fartstid som standupkomiker ser mange på Jonna som en overlever fra en svunnen tid. Hva som er lov å mene og ytre og vitse med har i hvert fall endret seg noe i løpet av alle disse årene. I «Ikaros» får du bli med Jonna på en reise nærme sola, med fantastiske historier og vitser om alle slags fristelser det er lett å falle for.

Dørene åpner kl.18:00. Showstart kl.19:00. 18-årsgrense + vergeordning.

https://www.facebook.com/events/348152521059779

9. februar Film: Fleksnes sesong 2 på Drammen kulturhus
Marve Fleksnes har bil, og dermed rettigheter i samfunnet. Bak rattet er han herre over alle situasjoner – ingen skal komme og fortelle han noe annet. Medtrafikanter er til for å overvinnes. Det hele kulminerer nesten i nevekamp på blodig alvor.
Fleksnes fataliteter (Fleksnes) er en norsk komiserie som gikk sporadisk på NRK fra 1972 til 1988. Serien handlet om den selvgode og stakkarslige ungkaren Marve, spilt av Rolv Wesenlund. Rollen som «Modern» (Magnhild) ble spilt av Aud Schønemann og «Fadern» av Finn Mehlum.
Fredag 9. februar vises hele sesong 2 (6 episoder) fra 1974 på lerret hos Drammen kulturhus.
Det er gratis inngang!
Dørene åpner kl 18, første episode går fra kl 19.00.

 

10. februar For barn: Dragemaskeverksted på Drammensbiblioteket
10. februar er det kinesisk nyttår, og vi går inn i dragens år! For å feire dagen inviterer Lørdagsbarn hos Drammensbiblioteket til dragemaskeverksted for barn. Vi maler/klipper/limer/dekorerer papirmasker som barna får med seg hjem. Passer best for barn fra 4 år og oppover.

Fra kl.13.00 til kl.15.00

https://www.facebook.com/events/902943721182061

10. februar For barn: Filmklubb: Min nabo Totoro på Union scene for barn
En av de mest populære animasjonsfilmene fra japanske Studio Ghibli. Har du sett Chihiro og heksene, vil du garantert like denne!
«Min nabo Totoro» handler om de to søstrene Satsuki og Mei som flytter ut på landet. Moren er på sykehus, og faren er travelt opptatt med å skrive. Med mye tid å slå i hjel utforsker Satsuki og Mei skogen i nærheten, og blir kjent med ånden Totoro som våker over skogen. De møter også en kattebuss som frakter dem rundt, og opplever mange utrolige hendelser.
La deg oppsluke av den magiske verdenen til Hayao Miazaki, enten du er barn eller voksen.
Norsk tale. Aldersgrense: Tillatt for alle

 

10. februar Konsert: Vigdis & Blå Tråd på Drammen kulturhus
Vigdis & Blå Tråd spiller bluesbasert musikk med Vigdis H. Nilsens kraftfulle vokal i sentrum. På repertoaret finnes alt fra tøff riffbasert blues og bluesrock til soul og fine ballader, ofte med flerstemt sang. Mest covers, men også egne låter. Bandets nåværende besetning består av rutinerte musikere med mange års fartstid i bransjen.

Dørene åpnes 13:00 / Konsertstart 14:00

 

10. februar Konsert: Kristian Kristiansen på Drammen kulturhus NB! Få billetter!
Kristian Kristensen har etablert seg som en av de virkelig store stemmene og låtskriverne her i landet. Live kommer både stemmen og låtene virkelig til sin rett – opplev det selv hos oss 10. februar! Med suksesslåter som «Kan du lære mæ», «Du ga mæ viljestyrke», «Gressholmen» og «Feit liten taper» har Kristian Kristensen, med den store stemmen og det varme hjertet, kapret en plass hos det norske folk. Gjennom «Hver gang vi møtes» fikk Kristensen enda flere entusiastiske tilhengere. Sistnevnte låt er fra Kristensens siste album «2003», hans personlige historie fra det å være en ung, usikker gutt som låste seg inn på gutterommet, til den personen han har blitt i dag. Et sterkt personlig portrett, bakt inn i gode låter. 

Fra kl.18.00 til kl.19.30

https://www.facebook.com/events/1016004406161211

11. februar Konsert: Akustisk åpen scene #7 på Drammen kulturhus
Det har vært både svært så hyggelig og etterlengtet med  Åpen akustisk scene og jam, som ble etablert i samarbeid med Pål Emil Storm-Berg og Petra Røise. Her er det plass på scenen til debutanter og drevne musikanter, og ikke minst et entusiastisk publikum i salen. Musikere kan spille to låter, og melder seg på ved ankomst.

Fri entré!

Dørene åpnes kl. 18.00 / Livemusikk fra kl. 19.00

https://www.facebook.com/events/777859054381690

 

Uke 7 (12. – 18. februar)

12. februar Møt en slektsgransker på Drammensbiblioteket

Holder du på med slektsgransking, eller ønsker å komme igang? Ingen utfordringer er for store eller for små for gjengen i Slekt og Data. Den andre mandagen i måneden kan du møte dem på Drammensbiblioteket. De sitter i 3. etasje, i rommet for lokalhistorie.

Fra kl.18.00 til kl.20.00

https://www.facebook.com/events/145245198681452/145245212014784

 

13. februar Filmklubb: / Broker/ Min vakre stjerne / 브로커 (2022) på Drammen kulturhus
Sang-hyeon er eieren av et vaskeri og jobber som frivillig ved kirken, hvor hans venn Dong-soo jobber. De to driver også en illegal forretning sammen: Sang-hyeon stjeler en gang i blant barn fra kirkens Baby Box sammen med Dong-soo og deretter selger de barnet på det svarte markedet for adopsjon. Men når en ung mor kommer tilbake etter å ha levert barnet sitt i en av boksene, oppdager hun dem og bestemmer seg for å bli med de på en biltur for å intervjue potensielle foreldre. Song Kang-Ho (kjent fra Parasitt) spiller hovedrollen, som gav ham prisen for Beste skuespiller under årets Cannes filmfestival. Broker er en varm, men bittersøt fortelling fra den kritikerroste Hirokazu Kore-eda om familien vi velger og familien vi gir slipp på.
Lengde: 129 min. Aldersgrense: 9 år
Filmen starter kl 20.00

https://www.facebook.com/events/7391818944182162

 

14. februar Foredrag: Kampen om Shakespeares identitet på Drammensbiblioteket
Shakespeares identitet – er ikke det en opplagt sak? Hvordan kan noen tvile på at verdens største dramatiker skrev stykkene som er tillagt ham? Navnet hans finner vi jo på tittelsidene, i hyllester fra kolleger og på hans gravmonument, saken må jo være opplagt. Likevel har tvilen vært der, til tross for at skeptikerne til den offisielle forklaringen risikerer å bli stemplet som eksentriske fantaster og det som verre er.

Kl. 19.00

https://www.facebook.com/events/368230065592652

 

15. februar Utsolgt! Podkast: Henrettelsespodden på Drammen kulturhus
Torgrim og Kyrre fra Henrettelsespodden kommer til Drammen for å gjenfortelle grusomheter og ta kverken på en kålrabi eller to. I Henrettelsespodden reiser Kyrre Holm Johannessen og Torgrim Sørnes tilbake i tid, og for å gi et unikt innblikk i den mørkeste delen av Norges historie. Du får høre fortellingene om menneskene som ble dømt til døden og henrettet for sine forbrytelser. Hvem var de henrettede? Hva hadde de gjort? Hvordan ble de drept? Var bøddelen full? Hver uke får du en ny episode, om menneskene som ble sendt i galgen, druknet, brent, radbrekket eller la hodet på hoggestabben.

Dørene åpnes kl. 18.00 / Podkaststart er kl. 19.30

 

16. februar Konsert: Lady Friend på Drammen kulturhus
Lady Friend ga ut sitt debutalbum «Songs From The Guesthouse» i 2022. Albumet ble hyllet som et av årets beste album av flere musikkjournalister, blant annet i Klassekampen Musikkmagasinet. Flere av låtene fra albumet ble spillelistet på radio, deriblant singelen «Get Down» som lå listet på NRKP13 gjennom høsten 2022 og vinteren 2023. Nå er Lady Friend i gang med innspilling av sitt andre album, og har akkurat sluppet singelen «Remember Like I Do» som første smakebit.

På denne konserten er det valgfri billettpris – velg mellom fire priser fra 75 til 400 kroner!

Dører åpner kl.18:00 / Konsert 20:00

https://www.facebook.com/events/235357576214843

 

16. februar Konsert: Return på Union scene
Etter nok et begivenhetsrikt år starter Return turnévirksomheten allerede i februar 2024. Studiobesøk med nye ideer vil det også bli satt av tid til så hvem vet… Kanskje kommer det en ny hit i -24?

Dørene åpner kl.20:00. Konsertstart kl.21:00. 18-årsgrense + vergeordning

https://www.facebook.com/events/3697726690495199

 

17. februar For barn: Karneval med Fancy Fest på Union Scene for barn
Fancy Fest tar deg med på en eventyrlig reise gjennom Brasil. Hva vil skje når trollet kommer til Brasil? Kom og lær Brasiliansk historie, ved å leke og danse med det flerkulturelle mangfoldet. Dette kan du ikke gå glipp av!

Fra kl.12.00

https://www.facebook.com/events/220367864429931

 

17. februar Konsert: Heidi Skjerve på Galleri Athene

Hvem har ikke kjent behovet for å hoppe av forbrukerkarusellen, fri seg fra tidsklemma og stikke til skogs…? Den amerikanske forfatteren Henry David Thoreau gjorde det allerede på 1800-tallet. Han journalførte naturopplevelsene sine og satte allerede da naturvern og «mindfulness» på agendaen. Nå har Heidi Skjerve tonesatt utdrag fra Thoreau’s journaler som har resultert i sjangeroverskridende kammermusikk for vokal, strykekvartett og preparert piano, krydret med lydopptak og video fra skogen og fra den omstridte vindmølleparken på Storheia i Fosen.

Fra kl. 16.00.

https://www.facebook.com/events/947915913602760/

17. februar Konsert: Maisie Peters på Union scene
Maisie Peters kommer til Union scene! Maisie Peters er en engelsk singer-songwriter som raskt har blitt en stjerne in the making. Hun har en måte å sette ord på følelser og personlige opplevelser som folk virkelig kan kjenne seg igjen i. I tillegg er musikken hennes innmari fengende. Maisie Peters den yngste britiske kvinnelige soloartisten som toppet de britiske hitlistene på nesten et tiår.

På konsertdag åpner dørene kl.20:00. Konsertstart kl.21:00. 18-årsgrense + vergeordning.

https://www.facebook.com/events/831981858470760

Uke 8 (19. – 25. februar)

21. februar Foredrag: De likviderte – Drammensbiblioteket
Under andre verdenskrig ble mer enn 80 sivile nordmenn likvidert av motstandsbevegelsen. Mange av dem var politimenn, noen var agenter for tyskerne, andre sjåfører, vaskehjelper eller kontoransatte. De ble drept på åpen gate, på trikken, på kontoret eller hjemme i sine egne stuer. Noen visste at de var i livsfare, andre ante ikke hva som ventet dem. Hvem var de unge mennene som ble satt til å utføre disse drapene, «det mest krevende arbeidet»? Hvem var ofrene, de som motstandsbevegelsen kalte «rotter»? Etter krigen sørget mektige menn i det offisielle Norge for at navnene på de som hadde utført likvidasjonene aldri ble kjent. I stedet valgte vi å fortelle en annen historie om krigen.

Fra kl.19.00

https://www.facebook.com/events/904993510861828

22. februar Standup: Standup Drammen – Kick off 2024 på Drammen kulturhus
Vi gleder oss til nok en sesong i humorens stjernetegn. Stand up Drammen spisser konseptet ytterligere. Så i år vil du treffe 4 dedikerte komikere og en overraskelse på open mic, samt kveldens konferansier.
Drammen kulturhus drives av flinke, proffe folk. Rammen rundt et stand up show kan ikke bli bedre. Omgivelsene er perfekte, lyd og lys også. Hverdagsglede fra standupscenen. Nye tanker, latter og glede. Felleskap. Kom og se din neste favorittkomiker. Alt er mulig.
Lineup:
David Moen (open mic)
Sondre Stømer
Felix Sucari Bergersen
Henriette Holtmann
Aleksander Økland
Konferansier Arne Fønnebø.
Overraskelse og endringer i lineup kan skje på kort varsel. Dørene åpner kl 18.00.

 

24. februar For barn: Forestillingen «SNØ» med Brageteateret på Union scene for barn
Det er isende kaldt ute, for det skal bli vinter. Oppe i en sky henger et snøfnugg og gjør seg klar til å falle ned på jorda. Men, hva kommer til å skje når fnugget treffer bakken, eller en bil eller stein? På en balkong langt der nede står ei jente med ekstra ullgenser. Hun venter på at snøen skal treffe nesen hennes. Men, hvor blir det av alle snøkrystallene? SNØ er en undrende og fantasirik forestilling om evighet, lys, mørke og kulde for barn mellom 3 og 5 år. Om alt som forsvinner og kommer tilbake, og hvordan balkonger faktisk kan frakte deg akkurat dit du vil.

 Kl.12.00

https://www.facebook.com/events/736250847898191

Uke 9 (26. – 29. februar)

 26.februar For barn: Vinterferiekurs på Drammen Kulturskole
MUSIKALUKE for barn på 3. til 7. trinn
Forestillingen blir til mens vi leker oss med sang, dans og drama. I løpet av uken skapes en musikal og vi tar deg med på hele prosessen fra scenografi, sminke og lyssetting til ferdig forestilling.

Vi har musikaluke på 3 lokasjoner i Drammen kommune:
Union scene i Drammen
Folkets hus Krokstadelva
Knutepunkt Svelvik

Tid: Kl. 08.30-15.30 hver dag
Pris kr 1.763,-

Påmelding finner du her: https://nodrammen.speedadmin.dk/registration…

 

27. februar Kulturquiz på Union scene
Hvem spilte Obi-Wan Kenobi i de originale Star Wars-filmene? Hvor mange Harry Hole-bøker har Jo Nesbø skrevet? Kulturquizen på Union er tilbake i toppform! Test deg selv og imponer vennene dine. Det blir fire runder med spørsmål fra kulturens verden og god stemning.Quizmaster er Andreas Kristiansen – oversetter, redaktør og populærkulturfanatiker.

Quizstart er kl.20:00 presist. Maks 5 på hvert lag

https://www.facebook.com/events/827909899110624/827909915777289?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A%5B%5D%7D

Fjortenårige Maria vil bli en helgen og komme til himmelen. Korsveien er både en nådeløs, iskald satire og en dypt tragisk fortelling om religiøs lidelse. Marias familie tilhører en ekstremistisk katolskmenighet. Bibelen tolkes bokstavelig og hun vil gjerne følge prestens strenge formaninger.
Dietrich Brüggemanns strengt komponerte Korsveien er både en nådeløs, iskald satire og en dypt tragisk fortelling om religiøs lidelse. Korsveien er en av beste filmene fra 2014. Regissør er Dietrich Brüggemann.
Lengde: 110 minutter. Aldersgrense 11 år

 

29. februar Foredrag: Klassikertorsdag med Arild Vange på Drammensbiblioteket
I Arild Vanges “Uunngåelighetsunnskyldningen” løftes frem 1800-tallsforfatterne Camilla Collett, Rahel Levin Varnhagen og Bettina von Arnim. Fiksjon og virkelighet blandes, utdrag fra brev og bøker veves sammen med fortellinger fra fiktive karakterer. Blant annet får Sofie Ramm, hovedpersonen i romanen “Amtmandens Døtre” fra 1854/55, eget liv og egen stemme. Hun vil vite hvordan disse forfatterne levde og tenkte, i en samtid som ikke ville vite av tenkende kvinner.

Ingen ber om unnskyldning i denne fortellingen. Tvert imot, forfatterne som kommer til orde, uttrykker seg skarpt og velartikulert når de skriver om besværlige livsvilkår og kvinneundertrykkelsen de forsøker å overkomme.

Fra kl. 12.00 til 13.00

https://www.facebook.com/events/873311557587543

29. februar Standup: Dag Sørås med Apokalykke på Drammen kulturhus
Dag Sørås er en mester i å finne lyset i dyster tematikk, og Apokalykke er en påminnelse om å nyte livet mens man har det. Eller noe sånt. Det er først og fremst bare et jævlig gøy show, fremført av en fanebærer for mørk og oppløftende humor.
I dagligtale brukes betegnelsen apokalypse om dommedag og undergang, men ordet betyr opprinnelig å avdekke noe.
Hvilke av disse tingene som bringer Dag Sørås lykke kommer an på dagsformen, men Apokalykke er uansett den nordnorske komikerens sjette soloforestilling.
Fra kl 19.00