Skip to main content

Union Brygge har endelig fått en egen vinbar! Det er italienerne Danilo Costamagna, Dario De Simone og Alessandro Diego Di Zillio som står bak nyetableringen på Union Brygge. Daglig leder Danilo Costamagna driver fra før med både vinproduksjon og vinimport, i tillegg studerer han druedyrking, så det er ingen tvil om at Danilo både kunnskap og et stort hjerte for vin. Dario er for mange drammensere et kjent fjes fra både That’s Amore og Dario’s Iskrembar. In Vino Veritas er med andre ord en ekte italiensk vinbar der du vil finne et varierende utvalg av minst 20 ulike viner på glass og flaske. Tilbudet vil kunne variere gjennom året og du vil kunne delta på egne kvelder for vinsmaking.

In Vino Veritas har overtatt lokalene etter Gummibaren og ligger som nærmeste nabo til That’s Amore. Lokalet er pusset opp til et mer moderne uttrykk med gode stoler for lange samtaler over vinglasset. Blant interiøret finner du blant annet ekte vintønner fra blant annet Danilos egen drueproduksjon på Filtvet, mens møblene på uteserveringen er snekret av Danilos svigerfar!

I tillegg til et stort utvalg av ulike sorter vin på glass og flaske, blir det også øl og cider. In Vino Veritas har et lite kjøkken og vil servere enkle småretter som spekemat, oster og sjømat.

Vinbaren har allerede rukket å bli svært populær, så det kan være lurt å bestille bord. Det kan du gjøre vie nettsiden deres her.