Skip to main content

Mange har sikkert lagt merke til at Meny Union Brygge har vært stengt de siste ukene. I hele fem uker har butikken vært lukket mens det på innsiden har det foregått en skikkelig make-over. Nå har butikken åpnet med brask og bram og vi tok en tur for å sjekke ut de nyoppussede lokalene.

Det første som møter oss er to flotte røde løpere og masse ballonger, det er ingen tvil om at det har foregått mye aktivitet bak de stengte dørene den siste tiden. Meny Union Brygge åpnet dørene for hele 15 år siden og det var dermed på tide med en skikkelig oppgradering. I løpet av tiden butikken har vært stengt har samtlige hyller og disker blitt byttet ut, det er lagt nye gulv og taket er malt. Ved å fjerne lager, bakrom og produksjonsrom har butikken totalt blitt flere hundre kvadratmeter mindre, uten at dette nevneverdig har gått ut over salgsdelen av butikken.

Øystein, sjef for ferskvaredisken, har både gode råvarer og et smil på lur.

Butikken fremstår lys og luftig, og det er lett å orientere seg mellom hyllene. Det er også lagt en god del arbeid i å optimalisere butikken plassmessig, noe som merkes når vi går mellom reolene. Her er det blitt lange og oversiktlige hyller stappfulle med alle de gode produktene vi kjenner fra Meny-kjeden.Det har kommet nye og praktiske selvbetjeningsdisker til ostene, mens du fortsatt møter en særdeles hyggelig betjening i kjøtt, fisk og ferskvare. Vi hilste raskt på Øystein, selveste sjefen for ferskvaren og fikk tatt noen bilder av både ham og den fristende disken. Det er lett å gå på en smell her med sulten mage rundt lunsjtid.

Say cheese! Både osten med stor O og det rette tilbehøret finner du hos Meny!

Og kanskje kommer Vinmonopolet?

En liten ikke så hemmelig hemmelighet helt til slutt; Vinmonopolet har inngått leiekontrakt i lokalene som ble ledige når Meny bygget om, og om politikerne sier ja, flytter de fra Strømsø og inn hit. Da blir det muligheter for å kjøpe inn både gode råvarer og passende drikke til i samme omgang. Det må kunne sies å være et skikkelig løft for Union Brygge!