Skip to main content

Puro stylister var en av de første driverne som etablerte seg på Union Brygge og åpnet dørene for kunder allerede i 2008. Nå har de pusset opp og utvidet lokalene, og vi har tatt turen innom for å bli litt bedre kjent med en av veteranene i området.

Bak de store vinduene hos Puro finner vi fire hyggelige stylister travelt opptatt med å gi kundene et deilig avbrekk i hverdagen. I tillegg har de også en lærling på plass. Dette er en dedikert gjeng kan skilte med både kunnskap og erfaring med det siste innen hårspa, klipp, extensions, permanent makeup eller hudpleie. Her er du i trygge hender enten du trenger hjelp til å velge en helt ny hårfrisyre, noe som kan være skremmende nok for enkelte av oss, eller hjelp med hårfargen som ikke ble som forventet hos den billige frisøren du fant i en bakgate på ferie. I tillegg får du gode råd om de beste produktene for deg eller du kan booke hudpleie og permanent make-up. Du får nemlig ikke bare en hårklipp hos Puro, her er det full pakke med velvære og gode produkter fra topp til tå! Her finner vi til og med en helt egen spaavdeling for hår og hodebunnsbehandling, hvor du også kan få farget bryn og vipper, samt brynslaminering og vippeløft.

Historien bak Puro

Robin Nilsen kan fortelle at Maryam Nour startet opp Puro i 2008 etter å ha jobbet for flere andre frisører her i byen.  Hun har gradvis bygget opp stedet og tilbudet, og de senere årene sammen har Robin og Maryam drevet stedet sammen. Robin har gått hele stigen hos Puro og startet sin karriere som utplassert fra Yrkesskolen i 2009, deretter ble han lærling og etter hvert frisør, før han kom inn på eiersiden som partner og nå er han daglig leder.Puro utvider tilbudet
Robin og Maryam er begge engasjerte drivere og det er alltid gøy å utvide. Nå har det som før ble brukt til bruderom blitt til to behandlingsrom til for hudpleie og behandlinger. I dag er det spray-tan i ett av dem, men det er åpent hva som kommer på sikt.

Maryam brenner for mer enn bare frisøryrket og i 2022 tok hun dermapaut-utdannelse ved Senzie akademiet. Hun utfører moderne og avanserte behandlinger som Dermapen, Green peel, kjemisk behandling og mesoterapi. Disse behandlingene er gode for alle hudtilstander i alle aldre. Maryam kan fortelle at huden er vårt største organ og det er viktig å ta vare på den med gode behandlinger og produkter.

Puro kundekveld og bursdagsfeiring

Hvert år holder Puro en egen kundekveld for sine faste kunder og i år skal de til en forandring bruke Puros egne lokaler til en storstilt markering av 15 års drift på Union Brygge. Det blir mingling og selvfølgelig muligheter for å se nye produkter, i tillegg til goodie-bager, loddtrekning og premier til gjestene.

Puro kan skilte med svært lojale kunder og mange har vært med siden oppstarten. Robin kan fortelle at flere av dem fortsetter å komme innom for klipp og behandlinger på tross av at de har flyttet fra Drammen. Det er godt veggene hos Puro ikke kan snakke, for det er ikke til å stikke under en stol at mange føler trang til å lette hjertet litt når man sitter hos frisøren i mange timer. Robin forsikrer oss om at hos Puro er både vegger og stylister til å stole på, taushetsplikten er en uskreven regel innen frisøryrket.

Vi gratulerer Puro med 15 år på Union Brygge og ønsker dem til lykke med de kommende!