Skip to main content

Førstkommende onsdag arrangerer Hos Solveig og Redd Barna Drammen støttekonsert og middag til inntekt for Redd Barnas arbeid for barna i Gaza.

Bildene som ruller over skjermene våre nå er hjerteskjærende og det er vanskelig å ta innover seg uten å føle seg maktesløs.  Solveig kjente på at hun ikke orket å ikke gjøre noe og fant ut at en støttekonsert i samarbeid med Redd Barna Drammen var veien å gå. Hun fikk artister som Maria Solheim og Torgeir Waldemar til å stille opp gratis og gjengen bak den Palestinske matboden på Globusfestivalen disker opp med deilig palestinsk buffé. Det blir fylte vinblader, kobbeh, mosakhan rull, mujadara og spinatfatayer.

 

Torgeir Waldemar kommer tilbake med gitaren sin. Han har spilt på SXSW i Austin, turnert Europa rundt, vært på Lindmo, fylt Rockefeller og spilt for en fullsatt sal i Den Norske Opera med strykere, band og dansere. Dette blir intimt og følsom aften med upolert og brutalt ærlig americana. Direkte, oppriktig og usminket, her får du Torgeir Waldemar.

Torgeir Waldemar her avbildet på en tidligere konsert Hos Solveig.

Maria Solheim tar med seg Håkon Skaug på piano. Maria Solheim slo gjennom som ung, nordnorsk popartist i en alder av 19 år og siden den gang har hun reist hele verden rundt med sine hjertenære sanger. Hun vant Spellemannsprisen i 2020, har gitt ut 7 soloalbum og to barneplater. Hun har sunget i kongelig dåp og konfirmasjon, vært på utallige Europaturnéer, og gjort konserter i både USA og Asia. Her hjemme hører vi med jevne mellomrom Marias stemme på radioen, senest med radiolåten «Nordlyset» som lå flere uker på NRK P1.

Maria Solheim synger med hjertet

Håkon Skaug er musiker og har spilt med et utall artister siden starten av karrieren på slutten av 90-tallet. Han håndterer flere instrumenter, og de siste årene har han vært å se i Drammen som musiker på Trygve Skaugs årlig julekonsert i Bragernes Kirke. Siden våren har han vært duopartner med Maria Solheim på hennes nære og vakre sanger.

Håkon Skaug akkompagnerer Maria Solheim

Vi gleder oss!

Billettene koster 250,- og det er mulig å gi mer om man ønsker det. 100% av inntektene fra denne kvelden (minus alkoholholdig drikke) går til Redd Barnas arbeid i Gaza. I tillegg blir det en liten auksjon med donerte gavekort etc. Her kan du finne julegaver med ekstra mening!

Velkommen til en kveld med godt samvær, god mat, og ikke minst eksklusiv konsert. Kom og vis din støtte!

Reserver din plass ved å sende mail til hei@hossolveig.no  eller ring tlf: 916 46 315 for å bestille plass. NB. Det er begrenset antall plasser, så her er det lurt å være rask!

Les mer om arrangementet her: https://www.facebook.com/events/255329847537264

Redd Barna er er en humanitær organisasjon. Det betyr at de er nøytrale, og at den eneste siden de tar i en konflikt er barnas. Alle barn er uskyldige ofre for de voksnes konflikt, uavhengige av hvem foreldrene deres er og hvor de kommer fra. Konflikten mellom Hamas og Israel er barna de som rammes aller hardest. Derfor krever Redd Barna våpenhvile, at humanitær hjelp slippes inn og at alle gisler settes fri.

Les mer om Redd Barnas arbeid her: reddbarna.no