Skip to main content

Endelig har tiden kommet og tennistaket er åpent igjen for en ny sesong! Etter en tung og lang vinter trengte vårt kjære tennistak litt pleie, . Det har vært et relativt temperamentsfullt vær i det siste, men nå krysser vi fingrene for sol og blå himmel slik at vi kan nyte tilværelsen på tennistaket igjen. Velkommen!

Tennistaket på Union Brygge

På Tennistaket kan du både spille tennis, bordtennis, shufflefloor, hoppe paradis eller bare slappe i sola!

 

Tennistaket er egentlig et litt misvisende navn, ettersom du her kan spille både tennis, bordtennis, shufflefloor og hoppe paradis. Taket er åpent hele året, men booking av tennisbanen åpner i vanligvis i starten av april og holder åpent til senhøsten. Taket er belyst på kveldstid, så her det mulig å å spille tennis til langt etter mørkets frambrudd. På taket finner du også sittegrupper der du kan slå deg ned og nyte sola. Veien opp finner du via trappene i amfiet over That’s Amore og kommer du med rullestol eller har med deg barnevogn finnes det en heis tilgjengelig.

Alt er gratis, men for å spille tennis bør du booke tid. Da må du laste ned en app som heter Matchi og registrere deg.

Last ned Matchi her:

Tennistaket ligger på taket over Brodahl Gummivarefabrik i Grønland 57, en av de eldste bygningene på Union Brygge. Fabrikken ble grunnlagt av Arvid Brodahl i 1915 og var den første fabrikken i landet som fremstilte lekeballer i gummi i alle størrelser. Det ble også fremstilt såleplater, gummihæler og reparasjonsmaterialer for gummifottøy. Som en kuriositet laget de også gummihestesko! Høsten 2015 sto bygget frem som rehabilitert og trendy, som en grønn lunge blant boliger og kontorbygg.

 

BANEREGLER og ÅPNINGSTIDER
Hverdager: 0800 – 2200
Helg og off. fridager : 1000 – 2200

  • Tennisnettet skal ikke flyttes på!
  • Vennligst meld fra om dere oppdager/opplever at det begås hærverk.
  • All lek skjer på eget ansvar. Ureglementert oppførsel fører til bortvisning.
  • Takk for at du rydder etter deg og bruker søppelkassene.

Ved spørsmål ta kontakt på mam@unioneiendom.no
Tlf.: 32 27 65 80, alle hverdager 08.00-16.00