Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Jai Shankar & Ivar Antonsen Duo // Drammen kulturhus

24. oktober @ 18:00

Den indisk-norske tablaspiller Jai Shankar og den norske komponisten og jazzpianisten Ivar Antonsen har innledet et unikt duosamarbeid. De møttes for noen år siden under innspillingen av Espen Ruds plateprosjekt «Dobbeldans» med påfølgende konserter. Ideen om et duosamarbeid er ganske fersk og deres konsert i Fossekleiva kultursenter i sommer ble mottatt av et begeistret publikum, noe som ga mersmak.

Duoen Jai Shankar/Ivar Antonsen spiller for øyeblikket komposisjoner av Antonsen, Miles Davis og Steve Swallow. Antonsens rytmiske tilnærminger i sine stykker er ofte beslektet med noen av de rytmiske elementer i indisk klassisk musikk, uten at det ligger et ønske bak om å kopiere det stilistiske uttrykk i sistnevnte tradisjon.

Både Shankar og Antonsen har solid erfaring innen moderne jazz – Shankar i tidligere samarbeid med Jon Balke, Bendik Hofseth, Stian Carstensen og Espen Rud, og Antonsen i tidligere samarbeid med Karin Krog, Knut Riisnæs, Andy LaVerne og Abhiman Kaushal (en av Ravi Shankars tablaspillere).

Dørene åpnes kl. 18.00 // Konsertstart kl. 20.00

Detaljer

Dato:
24. oktober
Tid
18:00
Hjemmeside:
https://www.drammenkulturhus.no

Sted

Drammen Kulturhus
Grønland 57
Drammen, 3045 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside

Arrangør

Drammen Kulturhus
Epost
hei@drammenkulturhus.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.