Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Afterwork med Wagyu og Rørnes! // Litt Kaos

11. april @ 18:00

Hva er vel bedre enn afterwork med «verdens beste» kjøtt og underholdning?

Vår kjøkkensjef har fått tak i et parti med Wagyu kjøtt av ypperste kvalitet og gleder seg til å sette sammen en fantastisk delingsmeny til våre gjester. Før delingsmenyen serveres starter vi kvelden med en lett forrett bestående av utvalgte oster og skinker. Delingsmenyen består av varierte kjøttretter av Wagyu, grønnsaker, garnityr og sauser i kjent Litt Kaos stil. Vår dyktige hovmester setter også opp passende vin (2 enheter) til maten, samt en deilig aperitiff ved ankomst.

Som om ikke «verdens beste» kjøtt var nok har vi også leid inn underholdning i verdensklasse. Vi får besøk av Thomas Rørnes fra Harstad i Nord-Norge som vil lose oss trygt gjennom serveringen denne kvelden.

Pris per pers. inkl. mat og drikke: 1290,-

Booking på mail eller telefon:
Mail: Restaurant@littkaos.no
Telefon: 908 23 226

NB: Begrenset antall plasser!

Litt om Thomas Rørnes:
Vi får særdeles hyggelig besøk fra Harstad. Kveldens toastmaster, Thomas Rørnes, kommer ens-ærend til oss for å lose oss gjennom en kveld dere sent vil glemme. Thomas vil by på Standup og avslutter selvsagt kvelden med et musikals innslag, nemlig «på grensen til allsang» på gitaren sin.

Gjennom over 20 år har Thomas blitt en scenevant underholder og har gjennomført mange ulike oppdrag. Thomas har jobbet som hotellsjef, selger og event-planlegger på Scandic Harstad og har mister tellingen på hvor mange oppdrag som Toastmaster han har vært gjennom.

Thomas er full av energi og elsker å «ta rommet», bryte opp den stive stemningen og skape minnerike opplevelser ved hjelp av latter og humor.

Han beskriver seg selv som en profesjonell, uformell og folkelig mann som er klar for en herlig kveld på Litt Kaos Restaurant.

Litt om Wagyu Kjøtt:
Kjøttet regnes som verdens beste biff. Dette er storfekjøtt særklasse, med en fettmarmorering så pen at det nesten er hvitt, og så mørt at det smelter på tungen!

Wagyu betyr rett og slett japansk ku. Den mest kjente storferasen i Japan heter Kuroge Washu (Japanese Black), og avles blant annet opp rundt Kobe i Japan. Opprinnelig ble disse dyrene brukt som arbeidsdyr i landbruket, siden de var både fysisk sterke og utholdende. De er ganske små og lette i kroppen, noe som er ganske uvanlig sammenliknet med andre kjøttferaser.

Kjøttets mest kjente særpreg er den kraftige fettmarmoreringen i kjøttet. I tillegg består dette fettet av mer umettede fettsyrer enn hos vanlige storferaser, noe som gjør at smeltepunktet for fettet er lavere og at smaken blir annerledes. Dyrene får også nøye utvalgt fôr og får leve lenger enn andre kjøttfe. Alle disse elementene er med på å gjøre wagyu-kjøtt utrolig saftig og mørt, og gi en helt unik smaksopplevelse.

Detaljer

Dato:
11. april
Tid
18:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/2334427690268044

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.