Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Aiming for Enrike // Union Scene

6. mars @ 18:00

I samarbeid med Drammen Jazzforum kan vi invitere deg på konsert med Aiming for Enrike! Jazzkafé fra 18:00. Salsdørene åpner 19:00. Konsertstart 20:00. 18-årsgrense + vergeordning.
Aiming For Enrike har i mange år turnert over hele verden med sine frenetiske, ville og engasjerende live-shows. Der hvor de tidligere har eksperimentert med støyende svingninger og frenetiske angrep, har musikken til Aiming For Enrike beveget seg mer og mer mot klubben og dansegulvet. Music For Working Out fra 2020 viste en retro-futuristisk side av bandet, som luktet av Talking Heads, Mr. Oizo og 80s science-fiction.
Duoen er nå klare med sitt femte album Empty Airports. Med et atmosfærisk og massivt uttrykk, tar de musikken lengre inn i et svevende, minimalistisk, elektronisk og ambient landskap. Empty Airports ble komponert og spilt inn i refleksjon av det stille Covid19-livet under de langsomme nedstengningsmånedene i 2020 og 2021. Ikke bare er dette duoens lengste album, men det er også deres første dobbeltalbum. Låtene er inspirert av og befinner seg et sted mellom Thom Yorke, Sahra, Nils Frahm, Jon Hopkins, Steve Reich og King Crimson på 80-tallet.
Omslagskunsten til Empty Airports er kronen på verket. Thor Merlins unike cover-art er en generativt designet collage bestående av utsnitt fra 19 digitale malerier og 10 bilder skapt med shader-programmering i Sakuhin: et egenprodusert open source program som Merlin også kommer til å bruke til live-coding av visuals under utvalgte konserter våren 2023. Albumcoverets enkeltbilder blir tilgjengelige i sin helhet som NFT’er.
Empty Airports ble sluppet på Jansen Records i 2023, før Aiming For Enrike startet sin omfattende europaturné.

Detaljer

Dato:
6. mars
Tid
18:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1354690715157479

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Arrangør

Union Scene
Telefon
32 21 31 00
Epost
post@drammenscener.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.