Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Argentinsk tango: Karl Espegard & Diego Romero // Drammen kulturhus

10. mai @ 18:00

Det blir heftige rytmer og høy temperatur når fiolinisten Karl Espegard fra det kritikerroste bandet El Muro Tango og Diego Romero — en av Argentinas fremste unge gitarister — inntar Drammen Kulturhus fredag 10. mai!

Duoen trekker fulle hus i Berlin, og trollbinder sitt publikum med alt fra argentinsk tango og folkemusikk til egne komposisjoner. Denne kvelden kan du glede deg til en reise gjennom Buenos Aires’ smug og bakgater til pampaens åpne sletter og rustikke folkemusikktradisjoner.

Dørene åpnes kl. 18.00 / Konsertstart kl. 20.00

Karl Espegard er en fiolinist fra Drammen, kjent for sin ekspressive tone, smittende spilleglede og virtuose lekenhet. Han har turnert verden rundt og opptrådt i saler som The Royal Concertgebouw i Amsterdam, Moscow International House of Music og Konzerthaus München. Med El Muro Tango har Karl gitt ut albumene «Nostálgico» (2018) og «Manifiesto» (2023), sistnevnte på Sony Music Argentina. Her hjemme har han medvirket i produksjoner ved Det Norske Teatret og Nationaltheatret, og jobbet med artister som Herborg Kråkevik, Alexander Rybak og Ylvis.

Diego Romero er en gitarist og prisvinnende komponist fra Tandil, Argentina. Han har spilt på landets største teatre som Teatro Colón, Teatro Gran Rex, Centro Cultural Kirchner og dessuten opptrådt på TV med store navn som Adriana Varela og Raúl Lavié. Med det argentinske dansekompaniet Potros Malambo har Diego turnert i både Argentina og Russland. Hans første soloalbum, Para un Comienzo, ble lansert i 2019 på Acqua Records, Buenos Aires. Siden 2019 er Diego fast bosatt i Tyskland.

Detaljer

Dato:
10. mai
Tid
18:00
Hjemmeside:
https://www.drammenkulturhus.no

Sted

Drammen Kulturhus
Grønland 57
Drammen, 3045 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside

Arrangør

Drammen Kulturhus
Epost
hei@drammenkulturhus.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.