Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Avind // Drammen kulturhus

11. oktober, 2023 @ 19:00 - 23:00

Nedstrippa, gitarbasert indierock, med ein dash av sanseutforsking. Dette er Avind, bandet som lagar små og store songar frå kvardagen. Intet mindre enn eit forsøk på å legge litt poesi i opplevingane til vanlige mennesker som meg og deg. På «Stiller altfor mange krav» har bandet vore på tur til både Trondheim og Giske for å spele inn materialet, i tillegg til heime på Adamstua i Oslo. Samarbeid med namn som Kyrre Laastad (Jenny Hval, Deep Thoukus, Stina Stjern), Live Miranda Solberg (Louien, Silver Lining), Remi Christensen (Mads Christensen, Utakk) og Martin Langlie (Valkyrien Allstars) er representert på plata, som kjem i september.
Avind debuterte i 2015 med EP-en Stummande mørke, og har frå før gitt ut platene «Evig blenda» (2018) og «Ta sjansen» (2021). «Stiller altfor mange krav» er ute 1. september via Banditt Media.
Dei har noko eige, desse forteljingane som fører deg vidare og vidare utan at du heilt får auge på destinasjonen – du berre veit at du vil vere med vidare. Det har eg ofte tenkt i møtet med litteraturen til den japanske forfattaren Haruki Murakami, til dømes, og nokre gonger kan ein song få det til – som «Eventyrblanding» på Stiller altfor mange krav, det tredje albumet frå Avind som straks er ute. – Øyvind Vågnes, Dag og Tid
Dører klokken 19.00 / Konsert klokken 20.00
Valgfri billettpris:
På denne konserten har vi valgfri billettpris – velg mellom fire priser fra 75 til 400 kroner!
Vi ønsker at så mange som mulig skal kunne komme til oss på kulturarrangementer, uavhengig av økonomi. På denne konserten kan du derfor velge mellom 4 kategorier billettpris etter hva som passer best for deg.

Detaljer

Dato:
11. oktober, 2023
Tid
19:00 - 23:00
Hjemmeside:
https://www.drammenkulturhus.no

Sted

Drammen Kulturhus
Grønland 57
Drammen, 3045 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside

Arrangør

Drammen Kulturhus
Epost
hei@drammenkulturhus.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.