Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bragelørdagsteater-PRIDE «Tobias og dagen det smalt»

13. august, 2022 @ 12:00

«Vi skal ta dere med på en reise inn i dinosaurenes fantastiske verden. Og vår guide på reisen er verdens fremste dinosaurekspert, Tobias! Han kan alt som er verdt å vite om dinosaurer, fra den minste lille filleøglen til giganten Tyrannosaurus Rex.»

Det er mange som kaller Tobias for Cecilie. Nesten alle kaller han for det faktisk. Ikke engang mamma og pappa vet at Cecilie er Tobias. Og det er jo ikke så rart, for utenpå har han jentekropp, men inni seg er han en gutt. Tobias er det fineste navnet han vet om og sammen med den usynlige dinosaurvennen Konrad kan Tobias være seg selv; verdens beste dinosaurekspert!

Bestevennen Pauline er i virkeligheten den eneste som vet hvem Tobias er. Hun prøver å hjelpe, men likevel føler Tobias det som da meteoren kolliderte inn i jorda og alle dinosaurene døde. Hva kommer til å skje hvis alle får vite hvem han egentlig er?

Tobias og dagen det smalt er en forestilling om identitet, dinosaurer og vennskap for barn fra 6 år og oppover. Forestillingen tar utgangspunkt i samtaler med barn og voksne om kjønnsidentitet. Gjennom en miks av fantasi og virkelighet utvikler forestillingen kunnskap og innsikt: det er mange måter å være menneske på.

_________

Bragelørdagsteater-PRIDE – Paradeverksted!

I samarbeid med Drammen Pride gjør vi oss klare til Pride-paraden etter forestillingen, enten vi skal være med å gå i den, eller stå langs ruta og heie. Vi kan friste med regnbueansiktsmaling, hjertevenn på pinne-verksted, fotovegg og pynte bannerverksted!

Når alt og alle er ferdig pyntet, toger vi sammen til Bragernes torg, og de som vil blir med i paraden det siste stykket til Drammen Park.

_________

Tobias og den dagen det smalt er produsert av Rimfrost produksjoner, og vant Heddaprisen for beste barneforestilling i 2018.

Med: Tonje Sellevoll Dreyer, Hans Norman Røine, Sebastian Legaard Engeland
Christen Andrè Mentzoni (tekniker)
Manus: Jenny Svensson
Regi: Morten Røsrud
Dramaturgi: Lina Killingdalen
Scenografi/Kostymedesign: Mari Lotherington
Musikk/Lydproduksjon: Aggie Peterson
Lysdesign: Øystein Heitmann
Prosjektledelse/Idé: Kristine Myhre Tunheim
Grafisk design: Liv Ragnhild Kjellman
Produsent: Siri Hallingby Børs-Lind
Foto: Marius Fiskum

Detaljer

Dato:
13. august, 2022
Tid
12:00
Hjemmeside:
https://www.brageteatret.no/forestilling/tobias-og-dagen-det-smalt/

Sted

Brageteatret
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.