Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

brenn. // Union Scene

27. oktober, 2022 @ 18:30

Endelig brenn.-turné igjen!
De energiske Spellemann-vinnerne brenn. slapp nytt album 7. januar, og har spilt nær sagt sammenhengende siden da. -dato- kommer/spiller de til/på *venue*!

De elleville liveopptredenene har utvilsomt vært brenn. sitt kjennemerke, og i 2022 har de virkelig fått vist seg frem på de store scenene igjen. Høsten markeres med ytterligere 19 datoer, og brenn. sier selv følgende om fortsettelsen av albumturneen “Vandrer på solskinn”:

– Denne høsten skal vi overlevere oss selv til dere. Nå er det bånn gass tut tut på naboen type beats som skal blæstes ut av et PA nær deg. Neida, joda. Men denne gangen reiser vi til så mange steder vi bare klarer, og spiller de litt tettere stedene vi ikke nådde ut til sist gang, og spiller for dere vi ikke rakk å spille for sist <3 I tillegg til to festivaler da, for ikke å glemme!! Det blir en god høst dette her. Det blir jo det. Vi elsker dere og vi elsker å spille. Edvard og Rémy utgjør duoen brenn.. De fikk sitt definitive gjennombrudd i 2019, og 2022 startet med et brak da brenn. slapp sitt andre album «Vandrer på solskinn» allerede 7. januar. Albumet er en maktdemonstrasjon uten like som viser en moden lekenhet rocken verdig, og er en ultimat oppfølger til debutalbumet «Elsker» fra 2019. «Elsker» skaffet brenn. deres første Spellemann-pris i kategorien «Årets rock». Med alle lovord og trilling av høye terningkast fra Norges samlede musikkpresse, skal man absolutt ikke se bort ifra at brenn. hanker inn ytterligere Spellemannspriser for «Vandrer på solskinn». På toppen av det hele er de også ansett som et av de beste livebandene vi har i Norge.

Detaljer

Dato:
27. oktober, 2022
Tid
18:30
Hjemmeside:
https://drammenscener.no/union/program/18363

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.