Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Butoh – en introduksjon & performance // Buskerud kunstsenter

17. april @ 16:00 - 18:00

Butoh på Union Brygge
Kom og få en unik introduksjon til Butoh med to utøvere fra kjernemiljøet i Tokyo. Hva er Butoh? Hvordan bruke det i eget kunstneriske virke?
Den japanske kunstnerduoen MutsumiNeiro er i Norge for tiden og bor i kunstnerleiligheten AiR Union i Drammen. Publikum får en eksklusiv performance av kunstnerduoen sammen med Simen Korsmo Robertsen denne ettermiddagen. Dette vil du ikke gå glipp av!
Du lurer kanskje på hva butoh er? Butoh er en unik bevegelsesform som oppstod i Japan på slutten av 50-tallet, ofte omtalt som sjelens dans. Den kjennetegnes av sin særegne estetikk, der kroppslig bevegelse utforsker det ubevisste og det skjulte i menneskelige erfaringer. Butoh tar utgangspunkt i det unike i hvert enkelt individ og hvordan vi er i kontakt med omgivelsene.
Om MutsumiNeiro: Den japanske kunstnerduoen MutsumiNeiro tilhører begge kjernemiljøet av butoh i Tokyo og har jobbet sammen siden 2012. De traff hverandre mens de gikk i lære ved Kazuo Ohno Dance Studio. Siden da har de arbeidet og turnert sammen internasjonalt. De har over 20 års praksis som instruktører, og har ledet en lang rekke workshops. De har i april et kunstneropphold i Drammen og vil derfor tilby denne unike muligheten. www.mutsumineiro.com

Detaljer

Dato:
17. april
Tid
16:00 - 18:00
Hjemmeside:
https://kibkunst.no/arrangementer/

Sted

Buskerud Kunstsenter
Union Scene, Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Arrangør

Buskerud Kunstsenter
Telefon
32831111
Epost
kontakt@kibkunst.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.