Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Casse-Cou Project: «Flytende drømmer» -forestilling+workshop // Drammen kulturhus

26. november, 2023 @ 14:00 - 15:30

Casse-Cou Project er et dansekompani med profesjonelle dansere fra Drammen og omegn, ledet av Lise Kristoffersen. De viser stykket sitt «Flytende Drømmer», koreografert av Wenche Brun.
Kl. 14.00: Dørene åpnes til forestilling
Kl. 14.30: Forestilling – valgfri billettpris!
Fra kl. 10.30: Workshop
Med seg har de Dansekompaniet fra Øvre Eiker Kulturskolen som skal vise en forlengelse av «Flytende Drømmer» koreografert av Lise Kristoffersen, samt en dansegruppe fra danseskolen Attic som holder til i Drammen, koreografert av Sigurd Roness.
Casse-Cou Project ble etablert med et formål om at profesjonelle dansere med tilknytning til drammensområdet, skal bringe dansekunst til den allmenne gjennom forestillinger og workshoper. Les mer her: cassecouproject.com
WORKSHOP: I forkant av forestillingen inviteres det til åpen og gratis workshop for ungdommer. Dansen som læres her skal også vises på forestillingen og alle deltakere på workshop får gratisbillett til forestillingen. Workshopen er kl. 10.30–11.30 på Drammen kulturhus, med påfølgende generalprøve kl. 12.30. Påmelding: post@cassecouproject.com
Arrangementet er støttet av Drammen kommune (UNG Kultur) og har som mål å bringe kunst av høyt nivå til den allmenne, samt gi byens ungdommer og unge dansere en mulighet til å stå på scenen med profesjonelle dansekunstnere.

Detaljer

Dato:
26. november, 2023
Tid
14:00 - 15:30
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/366828282406489

Sted

Drammen Kulturhus
Grønland 57
Drammen, 3045 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside

Arrangør

Drammen Kulturhus
Epost
hei@drammenkulturhus.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.