Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Darling West og Vaarin // Drammen

11. august, 2023 @ 17:30

Velkommen til en fantastisk opplevelse i Drammens fineste bakgård, når Darling West og Vaarin står på scenen.

Dørene åpner 17:30. Vaarin spiller fra 18:30, Darling West går på scenen ca 20:00. Unummererte sitteplasser. 18-årsgrense + vergeordning.

DARLING WEST har lagt et hektisk år bak seg, hvor innspilling av nytt album, videre produksjon av deres populære konsept Family Sessions og NRKs årlige julekonsert har stått på programmet. Nå gjør de seg klare til å slippe sitt nye album, Cosmos, og bandet som har blitt omtalt som et av Norges beste liveband skal endelig sette seg i turnébilen og vise frem de nye låtene for publikum.

Cosmos er lyden av ekspansjon. Ekteparet Kreken har denne gangen involvert de to bandmedlemmene Thomas Gallatin og Christer Slaaeni både låtskriving og produksjon, og sammen har de virkelig videreutviklet Darling West.

Vestkystpop, cosmic folk, americana, kall det hva du vil – det er til og med innslag av afro blues i de nye låtene – Darling West handler om musikkglede og formidlingsevne, humor og sårbarhet, og de inviterer deg herved inn i sitt univers.

VAARIN (Vårin Strand) har siden sin stjerne debut med jazz-albumet “Even If I startedSeeing Rainbows” i 2018 gitt ut mye musikk og gjort flere ulike visuelle samarbeid. Vaarin sier selv at hun blir sterkt inspirert av tydelige kvinnelige stemmer som Kate Bush, Björk, Susanne Sundfør, Ellen Radka Toneff og Joanna Newsom. Vaarin har blitt A-listet på nasjonal radio, med den populære singelen “Lovers In Memory”, og spilt både som headliner-artist (OverOslo, Drammen Elvefestival) men også som support for både AURORA, Hellbillies, Bel Canto og Fay Wildhagen. Vaarin ble også trukket ut som en av de tolv heldige til å spille på GNIST i Grefsenkollen i 2018, etter det har hun spilt både på den Norske Ambassaden i Berlin, og for kongen og statsminister på NHOs årskonferanse i Oslo Spektrum. Vaarin er spesielt anerkjent for å være en av de færre til å motta en terningkast 6 av Dagsavisens Geir Rakvaag på debutplata si.

Når pop/jazz-artisten gjester bakgården, er det med sitt ferske andrealbum “The Identity of Belonging” i sekken. Albumet slippes i mai 2023 og med dette også musikkvideoer som skal befinne seg på en helt egen planet. Albumet er et konseptalbum som handler om å ikke føle at man hører til og derfor skildrer albumets 13 låter hver sine måter å lage sine egne verdener på. Albumet slippes på Universal Music Norge.

Detaljer

Dato:
11. august, 2023
Tid
17:30
Hjemmeside:
https://www.drammenscener.no/union/program/20546

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.