Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Drammen Jazzfestival: Iris Viljanen (FIN) + Skikkelig Jazztrio

30. september, 2023 @ 19:00 - 23:00

Dørene åpnes kl 19.00
kl 20.00
Iiris Viljanen (FIN)
Jazz på finlandssvenska! Iiris Viljanens pianospill og komposisjoner er sagt å minne om blant andre Keith Jarrett og Jan Johansson. I anmeldelsen av hennes siste album skrev Värmlands Folkblad: «Hon skulle klara att ta ut kompassriktningen för vilket jazzkapell som helst och antagligen också rocka paljetterna av Elton John om det behövdes.»
Den finlandssvenske komponisten og pianisten Iiris Viljanen har gjennom sitt ærlige og særegne uttrykk hatt suksess med alt fra sitt kritikerroste og Grammis-vinnende album «Den lilla havsfrun» til en rolle i teaterstykket «Det vilda» på Orionteatern i Stockholm.
I løpet av årene har Iiris Viljanen skapt seg et rykte som en av Sveriges aller beste liveartister. Viljanens tekster er som noveller fra tilværelsens hverdager, og er umulig å ikke bli berørt av.
Kl 21.30
Skikkelig Jazz trio
Bak navnet Skikkelig Jazz Trio finner du ingen ringere enn Per Zanussi og Ståle Liavik Solberg, også kjent som Oslos mest abstrakte komp. Det er bare at i Skikkelig Jazz Trio så er de så mye mer enn dét!
De inviterer med seg forskjellige tredjepersoner og sammen gjør de kjente (og mindre kjente) og kjære låter i versjoner hvor den gode swingen står i sentrum på den ene låta før de klasker til med en åpen ballade som neste. Kjært barn har som kjent mange navn. Som blant annet Zanussi og Solberg, som har spilt sammen i en rekke prosjekter og de siste årene har de gledet Oslos befolkning som kjernen i Skikkelig Jazz Trio. Og det er her navneleken jobber seg opp til en høyere enhet.
For hver konsert inviteres det inn et nytt medlem for anledningen. Akkurat hvem vi blir beæret av å ha på besøk denne gangen er litt uvisst, men det er også halve – eller skal vi si en tredjedel – av moroa! Skikkelig digg jazztrio garanti blir det uansett!
Billetter finner du i denne linken.

Detaljer

Dato:
30. september, 2023
Tid
19:00 - 23:00
Hjemmeside:
https://www.drammenjazzfestival.no

Sted

Drammen Kulturhus
Grønland 57
Drammen, 3045 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.