Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Drammen Litteraturfestival: Ingrid Olava // Drammen kulturhus

16. mars @ 18:00

Ingrid Olava ble nylig Spellemann-nominert som Årets tekstforfatter for albumet «Blomster & Post» – 16. mars kommer hun til Drammen kulturhus og Litteraturfestivalen!
Ingrid Olava har sunget seg inn i våre hjerter, og for lengst befestet sin posisjon blant landets viktigste artister. Siden den kritikerroste debuten «Juliet’s Wishes» har hun med sin karakteristiske stemme og vakre pianospill levert en imponerende låtkatalog gjennom en popkarriere på mer enn 15 år.
I tillegg til sin egne sterke katalog med publikumsfavoritter som «Only Just Begun», «Back to Love», «Warrior Song», «Jackie Kennedy», «Jupiter» og «Mens Jeg Sover», har Olava alltid omfavnet og tolket andre kunstnere. I konsertformatet har Ingrid Olava utviklet seg til å bli en eklektisk blanding av eget og andres materiale.
Nå er hun aktuell med albumet «Blomster & Post», som handler om livet: Om angst for både apokalypse og for å møte eksen på gata. Det å bli mor, om døden, om å ville bli Jeanne d’Arc, men ende opp som fornøyelsespark. Om veien hjem, om man kan bli fremkalt igjen, og om lyset.
Dørene åpnes kl. 18.00 / Konsertstart kl. 19.30.

Detaljer

Dato:
16. mars
Tid
18:00
Hjemmeside:
https://www.drammenkulturhus.no

Sted

Drammen Kulturhus
Grønland 57
Drammen, 3045 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.