Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Drammen poesiklubb // Nora Aschim og Terje Dragseth + åpen mikrofon

29. april @ 19:00

Ny poesiklubb på Drammen kulturhus mandag 29. april. Dørene åpner 18:00, arrangementet starter 19:00.
Vi har invitert to svært interessante poeter denne kvelden. Vel møtt!
Og det blir selvsagt også åpen mikrofon!

Nora Aschim, født i 1998, debuterte i 2017 med diktsamlinga «Unngå øyekontakt» og har siden utgitt 3 diktsamlinger og en boksingel.

Om hennes siste bok skriver forlaget: Norske skoger er en diktsamling som forener to tilsynelatende adskilte verdener: trær og graviditet. Som skaper vakre koblinger mellom skaperverket og alle oss som er skapt av det.

*

Terje Dragseth har siden debuten med Offerfesten (1980) utgitt en rekke bøker som har befestet hans posisjon som en av våre mest innovative og tydelige poeter.

For Bella Blu: Håndbok for verdensrommet fikk han Triztan Vindtorns poesipris i 2013. Han har også mottatt F.P. JACs mindelegat i 2016.
Dragseth er utdannet filmregissør ved Den Danske Filmskolen. Videoessays og dokumentarer av Dragseth finnes tilgjengelig på Youtube, Vimeo, og andre nettsteder.

Han har spilt og fremfører sangtekster med progrockbandet I Sing My Body Electric (ISMBE). Bandet har spilt ved en rekke poesifestivaler og turnert i Tyskland og Danmark.
Dragseths er oversatt til en rekke språk og bidratt i antologier og tidsskrift i Kina, USA., India, Danmark, Tyskland, m.fl.

Arrangementet er støttet av Drammen kommune og Norsk forfattersentrum

Detaljer

Dato:
29. april
Tid
19:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/948812509960957

Sted

Drammen

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.