Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Drammen Støyscene presenterer: Refleksjon // Drammensbiblioteket (siloen)

19. august, 2023 @ 13:00 - 20:30

Sted: Siloen utenfor Drammensbiblioteket i Drammen
– – –
Pål Arnold Halum, slampoesi. Akkompagnert av Anders Lieblein Røsæg og Continental Fruit:
Pål Arnold Halum debuterte på en litterær scene allerede som 16-åring, og begynte i 2017 med slampoesi. Siden da har han vært aktiv i både Drammen SlamScene og Drammen Poesiklubb, som du med ujevne mellomrom kan oppleve enten på Drammen Kulturhus eller Drammensbiblioteket. Under Refleksjon har han teamet opp med Continental Fruit og gitarist Anders Lieblein Røsæg, for å levere et knippe dikt om utenforskap, fellesskap og fyll, framført på en slagferdig og unik måte til musikalsk improvisasjon av nevnte to artister. Altså om Scotty ikke har beama dem opp før den tid.
Continental Fruit (Jon Øyvind Lærum):
har skapt elektronisk-eksperimentell lyd siden 90-tallet. Han gjør det rolig, støyende, vakkert, sjelfullt og litt stygt. Ofte med lekenhet og stor tilstedeværelse. Aktuell med sin siste utgivelse på CASE Records. Han har også tidligere lydsatt kunst på Bergen Senter for Elektronisk Kunst. Nå spiller han igjen på hjemmebane i Drammen. Har gjort bl.a. utsolgt konsert på Frukt og Grønt og tidligere opptreden på GummiLyd.
| Untermensch |
aka Geir Opdal jobber med eksperimentell, mørk ambient. Landskapene han skaper består ofte av store, dype droner som bakteppe, figurert med mindre og større figurer i front. Konvensjonell rytmikk og tonalitet er noe han anser som farger på sin soniske palett før enn noe å følge slavisk. På denne måten maler han frem utenomjordiske landskap hvor forskjellige scener og historier kan utspilles. Før oppstarten av sin musikalske karriere, jobbet Geir Opdal som billedkunstner med maleri og tegning som hovedmedium. Mye av sine musikalske prinsipper og ideer har sitt utspring i tiden som billedkunstner. Han beskriver således ofte sin musikalske metode som lydmaling.
https://linktr.ee/GeirOpdal
Challenged by Gravity (Tom S. Monsen):
bassist, lydmaker, kompgitarist, tekniker, konsertarrangør, grindcore vokalist, nerd og låtskriver med litt for mye alenetid i eget studio. På scenen er Challenged by Gravity alene med modulær synth, effektpedaler og hjemmelagede elektroniske instrumenter. Ikke ofte dansbart, med mindre man danser på en annen måte enn alle andre.
zzoneman (Bernt M. Winness):
stiller på Refleksjon ’23 med et pulserende drone-synth-sett krydret med feltopptak av grunnstøtende isfjell, natur og sjø, dub-trance, tibetansk munketralling, munnharpe og mørk to-rader ambient på kassett-loops.
Thomas Sundt:
Lys og foto.
– – –
Spilleplan:
13:30 – 14:00 zzoneman
14:30 – 15:00 Pål, Anders & Continental Fruit
15:30 – 16:30 Challenged by Gravity
17:00 – 18:00 Continental Fruit
18:30 – 19:00 zzoneman
19:30 – 20:30 | Untermensch |

Detaljer

Dato:
19. august, 2023
Tid
13:00 - 20:30

Sted

Drammensbiblioteket
Grønland 58
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.