Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

D’Sound // Drammen

12. august, 2023 @ 19:00

Drammens fineste bakgård er bakteppe når D’Sound gjester Drammen for å ta utgangspunkt i den fantastiske skiva «Spice of Life».

Dørene åpner 19:00. Konsertstart 20:00. Ståplasser. 18-årsgrense + vergeordning.

Lyden av D’Sound var noe så unorsk som en miks av acid jazz, soul, R&B, funk, pop og drum ’n’ bass, og skapte et originalt lydbilde som raskt ble omfavnet av både kritikere og hvermannsen da de debuterte med singelen “Real Name” i 1996. Den ble det årets mest spilte singel på norsk radio.

Tidlig i 1997 kom debutalbumet “Spice of Life” som det ble sluppet hele syv singler fra D’Sound begynte nå sakte, men sikkert å få oppmerksomhet utenfor Norge. De turnerte med Roachford i Tyskland, hadde fullpakket konsert på The Jazz Café i London og klubber i Sverige og Danmark. Da D’Sound besøkte Japan på promoturné i forbindelse med albumlanseringen ble de første internasjonale bandet som spilte live på MTV Japan.

I sommer skal den originale trioen Simone Eriksrud, Kim Ofstad og Jonny Sjo ut på tur og ta utgangspunktet i den fantastiske skiva “Spice of Life” med det helt unike lydbilde de har klart å skape. Trioen kan nesten ikke vente med å komme seg ut for sommeren, og gleder seg enormt til å spille skiven som startet en fantastisk reise.

Detaljer

Dato:
12. august, 2023
Tid
19:00
Hjemmeside:
https://www.drammenscener.no/union/program/20828-dsound/

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.