Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Eiker Rock UNG // G60

5. mai, 2023 @ 18:00 - 22:00

«Vi har som ambisjon å bli den konsertaktøren i Drammens-området som gir flest lokale band og musikere scenetid de neste 5 årene!»
Med denne hårete ambisjonen lanserer vi i jubileumsåret 2023 Eiker Rock UNG. Så seriøst tar vi i Eiker Rock arbeidet med å realisere denne ambisjonen at vi har skilt ut Eiker Rock UNG som en egen forening, for å skille arbeidet fra de kommersielle aspektene ved Eiker Rock. De kommende årene vil Eiker Rock UNG være en vital del av vår satsing, og vi ser for oss at denne satsingen vil være med å utvikle flere aspekter ikke bare ved Eiker Rock, men også ved det lokale musikkmiljøet generelt.
Eiker Rock UNG jobber mot følgende mål:
– stimulere til økt konsertvirksomhet for unge og/eller lokale musikere, artister og band i Eiker- / Drammensområdet.
– stimulere til økt profesjonalisering av det lokale musikkmiljøet.
– gi lokale barn og unge som ønsker erfaring fra alle deler av konsertbransjen mulighet til å få dette gjennom festivalen Eiker Rock.
For å realisere disse målene har vi innledet et samarbeidet med en rekke engasjerte lokale aktører. Down Under i Mjøndalen, G60 i Drammen, V2 i Lier og Undergrunnen i Svelvik er alle med på laget, og helt konkret setter vi opp en konsertserie med lokale band og artister under 18 år i ukene i forkant av Eiker Rock. Her er alle band og artister som øver på de respektive stedene velkomne til å delta, samtidig som vi velger ut noen band som blir årets Eiker Rock UNG-band, som blir sendt ut på en miniturnè på alle fire steder.

Detaljer

Dato:
5. mai, 2023
Tid
18:00 - 22:00

Sted

G60- ungdommens kulturhus
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.