Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Eldorado – Urpremiere // Brageteateret

10. februar, 2023 @ 18:00 - 20:00

Brageteateret
Eldorado handler om de tre klovnete eventyrererne Sir Øst, Sir Vest og Senior Nord.
De tre karene hevder å ha funnet en gullskatt i et eksotisk jungel-land langt, langt borte. Når de begynner å fortelle historiene sine, lar de seg rive med i hverandres fortellinger, og jo større løgnene blir, jo nærmere kommer de målet: Eldorado. Men de vet at de ljuger og de minner hverandre på det når løgnen går for langt. De vet jo innerst inne at det ikke er riktig å ljuge, men når de forteller historiene sine opplever de eventyrene som helt ekte.
Fantasifult forteller de om seilas over Atlanteren, klatring over Andes-fjellene, ekspedisjoner gjennom Amazonas-jungelen, og ikke minst, en gåtefull og mørk finale ved innsjøen Laguna Guatavita. Her, på stedet de hevder de fant skatten, finner de en forhekset maske, som etter hvert hjemsøker dem med et budskap om sannhet.
Eldorado er drømmen om gull, og om å stjele for å bli rik og mektig. Men, først og fremst er det en skrøne! En fantastisk røverhistorie om store hav og mørke jungeldyp.
En morsom, rar og actionfylt forestilling for alle som synes det er viktigere at en historie er morsom, enn at den er sann!
Forestillingen spilles for 1-4 trinn i DKS – Våren 2023
______
Med: Lars Halvor Andreassen, Nils Oortwijn, Paal Viken Bakke | Regi, scenografi, kostyme og manus: Frode Gjerløw | Dramaturgi: Kristofer Grønskag | Lysdesign: Eirik B. Torsethaugen | Komponist: Nils Oortwijn | Scenografi og kostymeassistent: Anja Boman

Detaljer

Dato:
10. februar, 2023
Tid
18:00 - 20:00
Hjemmeside:
https://www.brageteatret.no

Sted

Brageteatret
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Arrangør

Brageteateret
Telefon
32 23 39 40
Epost
post@brageteatret.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.