Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Elisabeth Ottilia & Anne Schou i Galleri Athene

6. april @ 14:00 - 17:00

Lørdag 6. april kl. 14.00 ønsker vi hjertelig velkommen til vernissage med to fantastiske kunstnere!
Vi har den store gleden av å fremvise keramikkskultpurer av Anne Schou og akvarelltegninger av Elisabeth Ottilia.

Elisabeth Ottilia, som vi har hatt utstilling før med, er en kunstner fra Kongsberg som jobber med både tegning/akvarell og keramikk. På denne utstillingen blir det fokus på hennes akvarelltegninger i hennes eget unike, sarte, surrealistiske formspråk. Elisabeth har et helt eget og unikt uttrykk i sin kunst, noe som virkelig har gitt gjenklang hos publikum. Hun har en egen evne til å berøre og bevege med sine arbeider.
Hun sier selv at å tegne er som å gå inn i en verden hun skalper selv. Hun er opptatt av natur, følelser, liv død og eksistensialisme og forsøker å formidle opplevelsene sine av disse i store temaene innen kunsten. Hvordan mennesker blir påvirket av det livet de har levd er et grunnleggende spørsmål i alt hun lager.

Anne Schou fra Oslo er godt kjent for sine helt egne og unike skulpturer i keramikk. Hun liker å lage uttrykk som kan overraske og glede. Hun har alltid en grunnidé, så lar hun figurene blir til underveis. Hun bruker ofte flere uker på en enkelt skulptur og lengst tid går nok oftest med til hodene. De får gjerne en helt egen og unik personlighet underveis i prosessen.
Uttrykket til figurene hennes er ofte humoristiske, lekne, frekke, naive, lure og glade. Hun finner inspirasjon i både dyr og mennesker – og ikke minst i sitt eget fantasiunivers.
For å få frem struktur og karakter i arbeidene hennes, bruker hun grov steingodsleire.
Hun er utdannet fra ScanForm keramikk og glassfagskole i 2001 og har hatt flere kurs innen modellering, gips, glasur, luster og raku.

Kunstnerne er selvfølgelig tilstede kl. 14.00 på åpningsdagen. Det blir en liten konsert med Trio Glitter og selvfølgelig servering av kake & champagne.

Utstillingen varer til 28. april.

Hjertelig velkommen !

Vennlig hilsen Lars, Sofia, Isabel, Sofiia & Karolina

Detaljer

Dato:
6. april
Tid
14:00 - 17:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1366246100751653

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.