Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Fleksnes – Sesong 1 // Drammen kulturhus

12. januar @ 19:00

Fleksnes fataliteter (Fleksnes) er en norsk komiserie som gikk sporadisk på NRK fra 1972 til 1988. Serien handlet om den selvgode og stakkarslige ungkaren Marve, spilt av Rolv Wesenlund. Rollen som «Modern» (Magnhild) ble spilt av Aud Schønemann og «Fadern» av Finn Mehlum.
«Marve Almar Fleksnes er en påståelig og egenrådig mann som jukser og drar en hvit løgn når han finner det hensiktsmessig.»
Fredag 12. januar viser vi hele sesong 1 (5 episoder) fra 1972 på lerret hos oss på Drammen kulturhus. Det er gratis inngang!
Dørene åpnes klokken 19.00, og vi setter i gang første episode klokken 19.30
Sesong 1 ( 1972 )
1. Fysiske fordeler (37 min)
Fleksnes er smertelig klar over at utseendet betyr mye, ikke minst når det gjelder eventuell framgang med damene. Men hva kan han gjøre om nesen ikke er perfekt?
2. Blodgiveren (35 min)
En gang i livet er det ethvert menneskes plikt å vise litt selvoppofrelse. Med dette prisverdige utgangspunkt går Marve til legen for å gi blod.
3. I heisen (36 min)
En fullsatt heis stanser mellom to etasjer. Fleksnes er som vanlig situasjonens herre – eller er han det når heisen ikke kommer i gang med det første?
4. Visittid (28 min)
Å ligge på sykehus er sjelden noen fornøyelse. Fleksnes har brukket benet, og han går fort trett av omgivelsene, ikke minst fordi hans medpasienter får masse besøk. Omsider kommer turen til Fleksnes
5. Evig din for alltid (36 min)
Som de fleste andre ønsker Marve Fleksnes en kvinne å dele livet med. Han tar initiativ og skriver brev. Venter lykken og kjærligheten på jernbanestasjonen i Drammen?
Regi: Bo Hermansson

Detaljer

Dato:
12. januar
Tid
19:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/388105270298452

Sted

Drammen Kulturhus
Grønland 57
Drammen, 3045 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside

Arrangør

Drammen Kulturhus
Epost
hei@drammenkulturhus.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.