Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

For barna: Reisen av Veronica Salinas // Drammen litteraturfestival

25. mars, 2023 @ 12:00 - 13:30

Gratis
Reisen av Veronica Salinas
I bildeboken «Reisen» får barna oppleve at en and blåser i land på et fremmed sted. Anda synes det er vanskelig å være på det nye stedet fordi den ikke får kontakt med de andre dyra som allerede bor der. Etter hvert får den en venn og lærer det fremmede språket. Da blir alt bra, helt til den nye vennen blir blåst av gårde i en kraftig storm. Men da har anda lært hvordan man kan bli venner med fremmede. Dette er en fortelling om identitet, både den man skaper gjennom møter med andre mennesker og kulturer, men også om det bildet en har av seg selv. De personlige omkostningene ved migrasjon, enten den er selvvalgt eller påtvunget, og viktigheten av å bli og å gjøre seg forstått er sentrale tema i denne boken.
Veronica Salinas, forfatter, skuespiller og litteraturformidler ved Norsk barnebokinstitutt som harblant annet utviklet og forsket på litteraturformidling som inkluderer alle barn.
Hun har skrevet fire bildebøker om lille anda: Reisen (2012), Sulten (2016), Skyggen (2018) og Slem (2021). Illustrert av Camilla Engman. Magikon Forlag
Hun er en av landets mest erfare formidlere av litteratur. Hun leser, forteller og lar barna medvirke. Høytlesningen blir en fest!
Gratis inngang.
Arrangementet er en del av Drammen litteraturfestival.

Detaljer

Dato:
25. mars, 2023
Tid
12:00 - 13:30
Kostnad:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.drammenlitteraturfestival.no

Sted

Drammensbiblioteket
Grønland 58
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.