Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Forfatterbesøk: Ingvild Solstad-Nøis

18. april @ 19:00 - 20:00

Ingvild Solstad Nøis debuterte som forfatter i 2011 med romanen «Jeg trodde det skulle bli fint å komme hit». Siden har hun skrevet fire romaner, den seneste “Villa Art” som kom ut i 2023.

Ingvild Solstad-Nøis skriver om nære relasjoner og er ikke redd for å fremstille de mer usympatiske sidene av oss mennesker. Med stor presisjon skriver hun frem alt det man tenker, men ikke sier høyt. Det er bare det at hovedpersonene i Solstads romaner faktisk sier høyt alt det man ikke bør si, oftest i mislykkede forsøk på å li likt. Dette gir anledning til mye diskusjon og refleksjon rundt både egne og andre sine mindre kledelige sider.

18.april besøker hun Drammensbiblioteket der hun i samtale med litteraturformidler Pernille Høegh vil fortelle om romanen “Villa Art”.

Forlaget skriver om romanen:

“Villa Art er et utstaffert feriehus i utkanten av en landsby i Sør-Frankrike. Hit kommer to vennepar med til sammen fire tenåringsbarn for å tilbringe en etterlengtet sommerferie, før den arktiske høsten setter inn der hjemme. Ambisjonene er høye for en uke fylt med aktiviteter, avslapning og gode måltider, men feriegjestenes ønsker går i sprikende retninger. Og ganske raskt stiger konfliktene til overflaten.

«Villa Art» er en urovekkende roman om nagende mistanker og overdreven forestillingskraft. Ingvild Solstad-Nøis skriver så det lyser, lukter og smaker i dette portrettet av en kvinne i skvis mellom idealer og realiteter og mellom rollene som lojal venninne og omsorgsfull mor.”

#ingvildsolstadnøis #villaart #forlagetoktober

Detaljer

Dato:
18. april
Tid
19:00 - 20:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1083299199553437

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.