Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Forfattermøte: Odd Karsten Tveit

7. desember, 2023 @ 19:00

Gratis
Drammensbiblioteket
ODD KARSTEN TVEIT har dekket Midtøsten-kon­flikten i hele sin journalistkarriere. Han har vært NRK-korrespondent der i flere perioder og har skrevet en lang rekke prisbelønte bøker om regi­onen. Med sin store kunnskap og rike kildetilfang er han en internasjonal kapasitet på Midtøstens moderne historie og konfliktens politiske betyd­ning og ringvirkninger.
Han siste bok «Palestina. Israels ran, vårt svik» er den store historien om årene fra 1948, da Israel kom på kartet, frem til i dag.
Boka har mange nye avsløringer takket være Tveits unike intervjuer av forskere og journalister – en rekke av dem israelere. Tveit har også møtt israelske offiserer, diplomater, politikere og menneskerettighetsaktivister. Mer enn i tidligere bøker møter vi her en forteller som våger mer, og som er nådeløs i gjennomgangen av norsk og vestlig unnfallenhet i konflikten.
Med seg for å snakke om boka får han denne kvelden Ingrid R. Christensen og Sesilie Smørholm. Begge er ansatt som førsteamanuensis ved fakultetet for humaniora, idretts-og utdanningsvitenskap ved USN, Drammen.
Velkommen!
Arrangementet er gratis.

Detaljer

Dato:
7. desember, 2023
Tid
19:00
Kostnad:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/311390745175204

Sted

Drammensbiblioteket
Grønland 58
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.