Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Form Pipers til bells – The best of Pink Floyd // Union scene

13. januar @ 20:00

The best of Pink Floyd
A Saucerful of Secrets Inviterer deg med på en episk reise i Pink Floyd sin verden
– bli med «From Pipers to Bells.»
A Saucerful of Secrets, Norges fremste Pink Floyd hyllestband, inviterer deg til en musikalsk reise som tar deg gjennom det legendariske Pink Floyd-universet. I deres nye show, «From Pipers to Bells,» får publikum både et gjenhør med Pink Floyds største hits, samtidig som de utforsker de dypere delene av katalogen som få andre våger å tolke. Dette er en unik opplevelse som kun et band med stor «B» kan levere.
Med en lidenskap for Pink Floyds musikk som er uovertruffen, bringer A Saucerful of Secrets hver eneste tone og tekst til liv på scenen. Dette er ikke bare en hyllest, det er en opplevelse! Bandet tar deg med på en reise gjennom Pink Floyds tidlige dager, fra «The Piper at the Gates of Dawn» til mesterverket «The Division Bell.»
Bandet viser til gangs i dette showet at de mestrer Pink Floyds unike lydlandskap. Du vil oppleve det svevende, psykedeliske lydbildet, de følelsesladde vokalene og den atmosfæren som Pink Floyd var kjent for. Men viktigst av alt, bandet legger sin egen lidenskap og sjel inn i hver eneste tone de spiller, og det merkes.
Dette er en konsert for de som setter pris på ekte musikalsk mesterskap og lidenskapen bak hver note. «From Pipers to Bells» er en mulighet til å fordype deg i Pink Floyds musikalske univers.

Detaljer

Dato:
13. januar
Tid
20:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/295921153328745

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Arrangør

Union Scene
Telefon
32 21 31 00
Epost
post@drammenscener.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.