Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

FredagsPlis med Sex Judas // Union Scene, Drammen

10. juni, 2022 @ 16:00

Velkommen til en ny Plis, nå i vår nydelige bakgård!

Hva er Plis?
FredagsPlis er et konsept det er vanskelig å beskrive med ett ord. Det er en blanding av afterwork, kaffepause, feel good, åpent hus, chilling og dansing.

Arrangementet deles i to. Først er alle dørene åpne. Gratis inngang, god stemning og konsertområdet er gjort om til et koselig område å samles med god musikk.

Utover kvelden går Plisen over fra å være chill og behagelig stemning til konserter med gode artister på scenen. Det er fortsatt lov til å chille, men det er også lov til å nyte god musikk og kanskje til og med slå seg litt løs foran scenen.

Hvem er det for?
Alle. Har du lønningspils med jobben? Ta de med på Plis. Har du tenkt til å samle gjengen en fredag? Ta de med på Plis. Har du lyst til å danse til de sene nattetimer? Ta de med på Plis. Vil du bare chille en ettermiddag med gode venner? Plis!

Vi åpner våre hoveddører fra 16:00. Fra 20:00 blir det dansbart, elektronisk og bakoversveis foran scenen. Gratis inngang før kl. 20. Fra 20:00: 250,-. Aldersgrense 20 år. Ønsker du å kjøpe konsertbillett på forhånd? Trykk her: https://tix.no/nb/drammen/specialoffer/idpaff4pbv4ne

ARTISTENE
Sex Judas who? Et sex-mannsorkester som blander impulser fra post punk, klubbmusikk, disco og tradisjonsmusikk fra Mali til en kokende heit gryte.

Sex Judas har gitt ut en rekke singler på utenlandske etiketter, og i 2018 kom debut albumet «Go Down Judas», som sikret ensemblet Spellemannsprisen i kategorien elektronika. I 2021 slapp de oppfølgeren, det meditative albumet «Night Songs» som virkelig etablerte soundet til bandet. Skiva hentet hjem mye god omtale og var nominert til Beste Musikkutgivelse i 2021 av magasinet Subjekt. Vi gleder oss til de kommer på besøk til Bøgata, og anbefaler på det sterkeste å oppleve dette fyrverkeriet av et band live.

SEX JUDAS
Gruppa ble startet som et solo-prosjekt av Tore Ost Gjedrem (Ost&Kjex), men har vokst seg til å bli et fler-hodet danseorkester som uhemmet blander det beste fra postpunk, disco, afro og elektronika. I bandet spiller flere kjente skikkelser fra Oslos musikkliv, som Ivar Winther (ex Snuten & Piledriver), Tracee Meyn (Ost&Kjex), Sidiki Camara (kjent bla for sine samarbeid med Bill Frisell og Bugge Wesseltoft), Kristian Edvardsen & Tore Brevik (Mungolian Jet Set). Med seg til Union har de også Linn Nystadnes fra No Wave noiserne Deathcrush!

Besetning:
Tore Gjedrem – Vox
Tracee Meyn – Vox
Tore Brevik – Perk
Sidiki Camara – Djembe / Perk / Ngoni
Ivar Winther – Gitar / Vox
Kristian Edvardsen – Bass
Linn Nystadnes – Vokal

Detaljer

Dato:
10. juni, 2022
Tid
16:00
Hjemmeside:
https://www.drammenscener.no/union/program/16044-fredagsplis/

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.