Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Gard Nilssen – Acoustic Unity // Union Scene

15. mars, 2023 @ 19:00

Den spellemannsnominerte trioen Gard Nilssen Acoustic Unity har siden starten i 2014 gitt ut tre kritikerroste album; “Firehouse”, “Live In Europe” og “To Whom Who Buys A Record” og spilt 100 konserter i Norge, Europa, Japan, USA, Canada og Brasil. Etter overbevisende konserter på Winterjazz i New York, Jazzahead i Bremen og sammen med Joshua Redman og Ambrose Akinmusire under Nilssen’s Artist in Residence opphold på Moldejazz i 2019 blir bandet omtalt som noe av det beste og mest spennende på den europeiske jazzscenen om dagen.

I 2022 slapp de albumet «Elastic Wave» på verdens største jazzplateselskap; ECM, til strålende kritikker i inn og utland. I den forbindelse legger de ut på en omfattende releaseturné. Musikerne er blant de mest etterspurte og aktive musikerne i sin generasjon om dagen og er ellers kjent fra band og artister som: Django Bates, Pat Metheny, Bill Frisell, Trondheim Jazzorkester, Koma Saxo, Susanne Sundfør, SKRIM, Friends & Neighbors, Bushman´s Revenge, Peter Evans og Enemy.

Musikken er egenkomponert med fokus på samspill, groove, dynamikk og energy, med masse rom for improvisasjon. Trioen beveger seg inn i historien og tar eierskap i den, men nøyer seg ikke med det. Kraften i uttrykket og arrangementenes friske karakter tar musikken inn i vår tid

Acoustic Unity bruker speilet til å orientere seg fremover!

André Roligheten – saxofoner og klarinetter
Petter Eldh – kontrabass
Gard Nilssen – trommer

Dørene åpner 19:00. Showstart ca 20:00. 18-årsgrense + vergeordning.

Detaljer

Dato:
15. mars, 2023
Tid
19:00
Hjemmeside:
https://www.drammenscener.no/union/program/19443

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.