Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Gouldian Finch // Drammen

21. januar @ 18:00

I samarbeid med Drammen Jazzforum har vi gleden av å ønske velkommen til Gouldian Finch! Jazzkafé fra 18:00. Salsdører åpner 19:00. Konsertstart 20:00. 18-årsgrense + vergeordning.
Ny musikk fra trommeslager, komponist og Jaga Jazzist-grunnlegger Martin Horntveths nye prosjekt Gouldian Finch. Musikken er basert på bestillingsverket ‘Superego’, som ble fremført på Punktfestivalen i Kristiansand og som ble utgitt på platen, ‘Hatch’ i november 2023 til strålende kritikker. Låten ‘The Flamingo’ med vokal av selveste Emilie Nicolas har ligget på NRK P13’s A-liste i mange måneder allerede.
Martin Horntveth (født 20. september 1977) er en norsk musiker, komponist, produsent og artist oppvokst i Tønsberg. Med fokus hovedsakelig på komposisjoner for film, dans og teater de siste 20 årene, har han nylig dykket ned i et stort sjangerblandings-prosjekt med flere kommende album og bestillingsverk under Gouldian Finch-paraplyen. Til denne konserten har Martin, som alltid plukket ut musikere og teknisk mannskap fra øverste hylle.
«Det er all musikken jeg elsker rørt sammen i en stor gryte. Gjennom årene har jeg ønsket å lage all slags musikk, men det har vært så variert at jeg ikke har klart å velge retning. Men nå har jeg slått sammen alt dette til et drømme-prosjekt, og det har vært en utrolig spennende og inspirerende å lage denne musikken.» sier Martin.
Med påvirkninger fra hip-hop, glitch-electronica, pop, filmmusikk, folkemusikk og jazz smelter stilene sammen og endrer seg raskt slik at det føles som en berg-og-dal-bane gjennom musikalske sjangere.
Musikere:
Vuyo: Rap
Kai von der Lippe: Keyboards
Eskild Myrvol: Bass
Martin Horntveth: Trommer og elektronikk
Espen Høydalsvik: Lyddesign
Kimarius Abrahamsen: Lysdesign

Detaljer

Dato:
21. januar
Tid
18:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/320700550815819

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.