Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

GRATISKONSERT: Soul Project NOLA + CAK i Unionparken

19. august, 2022 @ 18:00

— Soul Project NOLA —
Dette er et band fra New Orleans som spiller jazz/funk/Soul. De lager sin egen musikk og spiller noen coverlåter på oppfordring, men da i sine egne funky versjoner.
De spiller rytmisk, tøft og melodisk. I statene treffer de alle aldersgrupper, og liker gjerne at folk slår seg løs og danser til musikken deres.
Leder for bandet heter Cristian Duque, og under epedimien har han vært medprodusent for mer enn 100 digitale konserter, hvor musikere fra NewOrleans har hatt oppdrag. Inntektekter har gått til musikere og scenearbeidere som var uten jobb. Flere millioner er delt ut. Cristian spiller gitar og synger.
Ellers består bandet av Wanda Joseph som spiller bass og synger. Hun er også med i gospelkor.
På slagverk spiller Wayne Maurau. Han spiller med flere band, blant annet med Walter Washington som er en av guruene i musikkmiljøet i New Orleans. På keebord er der Jake Gold, som også spiller med flere band, og på saxofon er Ejric Bernhard med for denne konsertrekka. Han spiller også med flere andre band, og har sitt eget band også, som heter Noggin.

Musikerne har vært på ulike turneer hele denne sommeren. Noen har vært i Europa og spilt på ulike jazzfestivaler.
Det er imidlertid første gang de er i Norge, og de gleder seg utrolig.

— CAK —
CAK var opprinnelig en trio som spilte på Ypsilon under Elvefestivalen i 2019og bandet ble satt sammen for den anledningen. Det var en veldig vellykket konsert, og de spiller musikk som passer godt til Soul Project og deres musikk.

For anledningen forsterkes bandet med 2 personer til. De er lokale musikere som har spilt i ulike settinger. Bandet består av:
Kjetil Sørensen, gitarist. Han har undervist gitar og trommer ved St Halvard videregående og Røyken videregående Steinerskole, og kulturskolen i Røyken. Studerte ved Berkley i Boston.

Asbjørn Henriksen, gitar.
Asbjørn kaller seg «Funky JazzBear». Han komponerer, og spiller gitar, trommer og bass. CAK vil spille mye av Asbjørn’s musikk på konserten.

Christian Aasgaard Bjørge
Christian har holdt på med musikk siden han var 6 år. Først saksofon, hvor han spilte i ulike grupper som ACVA, ved kulturskolen i Drammen. Han spilte også i Asker kulturskole’s storband. Var elev ved musikklinja ved Røyken videregående Steinerskole, og elev av Kjetil. Var aktiv ved Victoria kulturhus, og har jobbet på G60. Spiller i dag trommer og gitar, og er med i bandet «kvelden og natta»

Mari Hajem, sang/keyboard.
Mari er fra Lier og er utdannet ved LIPA (Paul McCarney skolen i Liverpool. Har hatt flere prosjekter med Asbjørn.
Stig Karlsen, bass.
Han er fra Tjøme, og spiller der i 3 Storband. Han har samarbeidet med Asbjørn i mange år.
Det musikalske prosjektet de vil presentere på årets konsert heter «Bear Sphere».

Detaljer

Dato:
19. august, 2022
Tid
18:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/597774791795250

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.