Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Gummilyd #19 // Union scene

2. mars @ 20:00

Multisal 1, Union Scene:
– – –
Motorsag og Flystyrt
Motorsag og Flystyrt er en duo bestående av Snorre Sjønøst Henriksen og Torbjørn Davidsen. Prosjektet er en forlengelse av en privat samtale som har pågått i årevis og hvor temaer som identitet, familieliv, maktmisbruk, vold, kjønn og natur så vel som det nasjonale og globale politiske klimaet vi befinner oss i. Motorsag og Flystyrt er en abstrakt distribusjon av disse temaene gjennom et arsenal av elektroniske lydenheter og synthesizere, med intenst fokus og dyp konsentrasjon, som vi kanskje skylder mye til vår respektive meditasjonspraksis. Vi genererer musikken spontant mens vi beholder denne dype lyttetilstanden. Vi bruker stemme som et instrumentelt element, ofte forvrengt til det ugjenkjennelige, og noen ganger, når øyeblikket tillater det, inkorporerer vi tekst, tekster, som en direkte ekspansjon av samtalen som har drevet vennskapet vårt i årevis.
«Det er muligens en sammenheng mellom «My Twisted World» og de musikalske samtalene som Snorre Sjønøst Henriksen og Torbjørn Davidsen har ført i duoprosjektet Motorsag og Flystyrt, hvor de genererer elektronisk støymusikk ut fra private samtaler om alt fra familie til identitet, og som de sporadisk har opptrådt med offentlig. Lydsporet «Hubro» synes å være hentet inn i «My Twisted World»s første eksplosivt webbaserte sammenstøt med en meteoritts kraft.»
Mode Steinkjer,
Dagsavisen
(Fra kritikk av forestillingen «My Twisted World» produsert av De Utvalgte)
Esoterisk Skøy
Impro/støyduo gjør sin debutcomeback, etter noen år i stillsand, er de tilbake til tilstedeværelset i lyd, kosmos, for sammen lager mye skøyere musikk en hva en person kan forestille aleine, improvisasjon for å la en sang få være uskrevet, at en politisk handling i vårt klima kan være like mye å la potensiale forbli ubrukt, en motstand mot at alt skal bli verdt noe.
Sunniva Dur Mollvær spiller fele og har bakgrunn fra postrock,visepønk, musikkterapi og musikk-som-terapi.
Tor Trollstøl spiller gitar og har drevet med pønk før han prøvde andre spennende ting som visesang og støy. Hans største glede med å lære gitar var å kunne spille kjente sanger feil med vilje.
Ilvind
Kjetil og Eivind møttes over en felles fascinasjon for elektronisk musikk, gammel scifi og frekvensmodulert syntese etter mange år på hver sin musikalske kant i ulike bandsettinger.
Resultatet er lydlandskapet til duoen Ilvind. Med en kombinasjon av diggbare rytmer fra varierte elektroniske sjangre og surfende gitarostinater inviteres du til en musikalsk novelle gjennom høytsvevende omløpsbaner og stjernebelagte horisonter. Lave frekvenser ligger stødig som jordas indre, mens de høye svever fritt ute i stratosfæren og forbi. Reisen ender i et tropisk paradis i en galakse langt langt borte.

Detaljer

Dato:
2. mars
Tid
20:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/689502406427510

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.