Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Gunerius & Verdensveven // #drammensere // Drammen kulturhus

8. juni, 2023 @ 19:00 - 21:00

Gunerius & Verdensveven er en trio som leverer et musikalsk festmåltid av dansbar psykedelisk verdensmusikk spilt med mikrotonale gitarer, bass, trommer, elektronikk, sampler og hjemmelagde instrumenter som, sigarboks-harpe og elektrisk tinnboks-bratsj.
Svelvik-bosatte Gunerius – også kjent som Harvey Steel og Big Chief, samt Thomas Bergsten blant familie og venner – har lang fartstid i Oslos musikkmiljø, og han har kjørt sikksakk mellom sjangere som psych-rock, jazz, gospel, folk, hiphop, elektronika og samtidsmusikk under ymse artistnavn. Debuten fra 2021 «Samtidig på den andre siden av byen» med jazza beats og spoken word-passasjer høstet gode kritikker i inn- og utland og oppfølgeren «Der går nabolaget» fra 2022 er en slags hyllest til nyveiv-bølgen her i landet.
Live er Gunerius & Verdensveven et engasjerende og særegent show som har som mål å fylle publikum med glede og weirdness. En genuin kjærlighet til kunsten og en skaperglede kommer igjennom, og bandet utforsker materiale som holder på å lages med stor glede. Poesi, lydlandskaper og/eller punkete mikrotonal danserock er bare noen av uttrykkene bandet er innom.
#drammensere: Kulturhuset ønsker å ha et ekstra fokus på å stimulere og løfte frem lokalt kunst- og kulturliv. Under emneknaggen #drammensere presenteres artister, utøvere og kunstnere som bor i, virker i eller er fra kommunen.

Detaljer

Dato:
8. juni, 2023
Tid
19:00 - 21:00
Hjemmeside:
https://www.drammenkulturhus.no

Sted

Drammen Kulturhus
Grønland 57
Drammen, 3045 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside

Arrangør

Drammen Kulturhus
Epost
hei@drammenkulturhus.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.