Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Hans Cato Kristiansen med venner // Drammen kulturhus

23. mars @ 14:00 - 17:00

Endelig tilbake i Drammen; Hans Cato Kristiansen – med Audun Mellesmo og Knut Ingolf Brenna.

Hans Cato Kristiansen har lyttere og fans i hele Norge. I november 2023 var han «Månedens Artist» i Norsk Americana Forum. Vi kjenner ham både som soloartist og som sanger, gitarist og trommeslager i bandet til Jonas Fjeld. Gjennom flere tiår har han også vært å høre som vokalist og trommeslager i bandet Remme Brothers Band og tidligere bl.a. som sanger i Mulens Portland Combo og Asker Bluesband. Og gjennom 4 tiår han han bidratt på utallige utgivelser, med både lokale og nasjonale band og artister.

Til kulturhuset har Hans Cato har med seg pianisten Audun Mellesmo og gitarist Knut Ingolf Brenna, begge disse er også fra Lier. Audun trakterer tangentene med en følelse og musikalitet som få andre. I tillegg kan vi røpe at han krydrer det hele med et imponerende basspill – med beina! Knut Ingolf Brenna har sin musikalske utdannelse fra Universitetet i Agder, og er en av Norges mest benytta gitarister. Han har reist landet rundt med folkemusikeren Kim Rysstad, og bidratt på de siste utgivelsene til Hans Cato Kristiansen, både på gitar og som medprodusent.

Trioen har et variert repertoar, med musikk både fra Hans Catos egen katalog og andre favoritter – etter 40 år på veien.

Dørene åpnes klokken 14:00 / konsertstart klokken 15:00

Detaljer

Dato:
23. mars
Tid
14:00 - 17:00
Hjemmeside:
https://www.drammenkulturhus.no

Sted

Drammen Kulturhus
Grønland 57
Drammen, 3045 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside

Arrangør

Drammen Kulturhus
Epost
hei@drammenkulturhus.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.