Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Hjelp, det er sommerkino III – Midtsommerspesial

23. juni, 2023 @ 16:00 - 23:30

Gratis
I anledning sommersolverv, midtsommer og sakthans viser vi to fabelaktige og passe skumle filmer som begge har en handling som kretser rundt feiringer av sommeren. Ta på blomsterkransen, stålsett nervene og kom på filmkveld. FRI ENTRÉ!
Christer Karlstad bidrar med uhyggelig hygge før (og i mellom) filmvisningene, og spiller utvalgt musikk fra gamle horror og kultfilmer – ispedd litt matchende 70-tallsfolk. Dørene åpnes kl. 16.00.
Kl 18.30 film 1: (Ari Aster, 2019 / 2t 50m)
Kveldens første film finner sted på den svenske landsbygda, der den amerikanske studenten Dani (Florence Pugh) og venner har blitt invitert av en svensk utvekslingsstudent for å oppleve en spesiell Midtsommerfeiring som kun foregår hvert 90. år. Når Dani forstår at feiringen skjuler mørke ritualer og hemmeligheter er det allerede for sent å reise derfra.
Kl 21.30 film 2: (Robin Hardy, 1973 / 1t 24m)
Vi runder av kvelden med en skikkelig britisk kultklassiker, som også har blitt kalt «skrekkfilmenes Citizen Kane». En britisk politikonstabel reiser med sjøfly ut til den idylliske øyen Summerisle for å etterforske et varsel om at en ung jente har forsvunnet. Beboerne på øya påstår derimot at jenta ikke eksisterer, og er heller opptatt av den kommende maidagsfeiringen. Mye tyder på at ikke alt er så idyllisk på Summerisle som det først fremstår.

Detaljer

Dato:
23. juni, 2023
Tid
16:00 - 23:30
Kostnad:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.drammenkulturhus.no

Sted

Drammen Kulturhus
Grønland 57
Drammen, 3045 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.