Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Hjertebarn – En hyllest til Terje Nilsen // Drammen kulturhus

21. februar @ 19:00

Konserten er en hyllest til Nord-Norges kanskje best bevarte hemmelighet, visekunstneren og bohemen Terje Nilsen. Han som skrev om Mjelle, lyse sommernetter og blå ballader og etterlot seg en fantastisk viseskatt.
Dører klokken 19.00 / Konsert klokken 20.00
Valgfri billettpris:
På denne konserten har vi valgfri billettpris – velg mellom tre priser (100/200/300 kroner)
Vi ønsker at så mange som mulig skal kunne komme til oss på kulturarrangementer, uavhengig av økonomi. På denne konserten kan du derfor velge mellom 3 kategorier billettpris etter hva som passer best for deg.
Bandet består av:
Kari Merete Krogh (vokal) – en glad amatør som har vært vokalist med ulike prosjektband og duoer de senere årene. Har blant annet fremført hyllestkonsert til Stein Ove Berg på ulike scener, deriblant Josefine Visescene og hatt jazzkonsert på Union scene.
Håvard Caspersen (gitarer) – gitarist og komponist. Har vært med på utallige innspillinger og tv-produksjoner og spilt med flere av Norges mest kjente artister. Har de siste årene blant annet gitt ut tre soloalbum og vært med i store oppsetninger som Mamma Mia.
Geir Kristian Breivik (bass) – frilansmusiker og musikkprodusent. Har også spilt med en rekke kjente artister. Har vært med i flere oppsetninger, nå aktuell i Moulin Rouge.
Jan-Fredrik Heier (tangenter) – organist i Holmestrand menigheter. Er med i ulike band og prosjekter, blant annet i Pink Floyd tribute-bandet High Hopes og med Olav Aas band.
Thomas Bjørndahl (trommer) – aktiv i musikkmiljøet på Kongsberg. Spiller blant annet i Gunnar Nilsen Band og Ruud/Krogh jazzgroup.
Velkommen til en lun konsert med nydelige tekster, ikledd pop- vise- og jazzdrakt.

Sted

Drammen Kulturhus
Grønland 57
Drammen, 3045 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside

Arrangør

Drammen Kulturhus
Epost
hei@drammenkulturhus.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.