Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Humle // Hos Solveig

20. mars @ 19:00

Humle (Andreas Humlekjær) er en singer-songwriter i utvidet forstand.
Han får sagt det kompliserte på en enkel måte. Med et ærlig og inderlig blikk utforsker han toppene og bunnene av et ungt, men levd liv. I en sjangerlek hvor nedstemte og introverte pianoballader avløses av livsbejaende stadion-anthems. Han gjør hjembyen Fredrikstad til Bruce Springsteens New Jersey, og trer inn i rollen som en gatepoesi- predikant i det ene øyeblikket – før han i det neste ser tilbake på det som har vært og det som aldri ble noe av. Det er nostalgisk og rastløst. Håpløst og håpefullt.
Etter debutskiva «Alt Er Bra Nå» som kom høsten 2019 har han spilt konserter over hele landet. Både som soloartist og med fullt band er han i ferd med å bygge et trofast publikum.
Våren 2022 slapp han andre albumet «Døgnvill». Låtene derfra har fått plass på flere Spotify lister og han har i tillegg fått spilletid i P1 nasjonalt og lokalt i tillegg til p13. Han har varmet opp for artister som Valkyrien Allstars, Oslo Ess, Inge Bremnes & CC Cowboys. Duetten med Marion Ravn «Ser du» fikk stor oppmerksomhet med listing på NRK P1 og fremføring på diverse Tv-programmer.
Våren 2024 er han aktuell med albumet «Ta meg hjem igjen».

Detaljer

Dato:
20. mars
Tid
19:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/718514943127409

Arrangør

Hos Solveig
Telefon
916 46 315
Epost
hei@hossolveig.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.