Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Hvorfor det? Med Trond-Viggo og Kristopher

7. mars @ 19:00

Det begynner å bli en tradisjon, dette – Trond-Viggo og Kristopher tar for seg ulike sider av kroppen på Union Scene, med stor stemning og begeistring. Etter å ha tatt for seg både kvinnekroppen og mannekroppen i 2023 er det i 2024 tid for diagnoser!
Gutta gjester Union 7. mars. Dørene åpner 19:00. Praten starter 20:00. 18-årsgrense + vergeordning. Unummererte sitteplasser.
Det har blitt kalt fakirteater, ekstrem teatersport og mental strikkhopping. Men konseptet er såre enkelt:
Trond-Viggo og Kristopher inntar scenen og snakker litt om helse generelt og diagnoser spesielt – basert på rollen som henholdsvis lege og pasient. Så åpnes det også for spørsmål fra salen, og publikum oppfordres til å spørre om absolutt hva som helst de måtte lure på om – ja, nettopp – diagnoser.
Torsdag 7. mars kommer altså showet tilbake til Drammen og Union Scene.
”Det er klart vi er nervøse, men det er jo også noe av sjarmen, at dette ikke er helt «safe», sier Trond-Viggo, og fortsetter:
”Utgangspunktet er jo at folk vil ha det gøy, og det gjør alt mye enklere. Vi kjører et veldig uformelt show og når vi først har fått kontakt med publikum, tror jeg ikke det spiller så stor rolle om vi er i en matsal, teatersal eller på en pub ett eller annet sted ute i distriktene. Men grue oss, det gjør vi alltid, sier Trond Viggo, som på tross av frykten gleder seg til å besøke Union Scene i mars.
Noen som ikke har grunn til å grue seg, er publikum. For å få fullt utbytte av orakelpotensialet på scenen, kan det kanskje lønne seg å forberede noen spørsmål på forhånd. Når forestillingen vel er i gang, kan latterkulene gjøre det vanskelig å tenke klart.
Dørene åpner 19:00. Praten sparkes i gang 20:00. 18-årsgrense + vergeordning. Unummererte sitteplasser.

Detaljer

Dato:
7. mars
Tid
19:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/861358378923037

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Arrangør

Union Scene
Telefon
32 21 31 00
Epost
post@drammenscener.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.