Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Hvorfor det? Trond-Viggo og Bjarte snakker om kvinnekroppen // Union Scene

12. januar, 2023 @ 19:00

Det har blitt kalt fakirteater, ekstrem teatersport og mental strikkhopping. Og en ting er sikkert: Trond-Viggo og Bjartes shower ikke noe for skuespillere som klamrer seg til manus og hater improvisasjon.

Salsdørene åpner 19:00. Showet starter 20:00. 18-årsgrense + vergeordning.

Men konseptet er såre enkelt: Trond-Viggo og Bjarte inntar scenen og snakker litt om helse generelt og kvinnekroppen spesielt –basert på rollen som henholdsvis lege og pasient. Så åpnes det også for spørsmål fra salen, og publikum oppfordres til å spørre om absolutt hva som helst de måtte lure på om–ja, nettopp–kvinnekroppen.

Torsdag 12. januar kommer showet til Drammen og Union Scene!

”Det er klart vi er nervøse, men det er jo også noe av sjarmen, at dette ikke er helt «safe», sier Trond-Viggo, og fortsetter: ”Utgangspunktet er jo at folk vil ha det gøy, og det gjør alt mye enklere. Vi kjører et veldig uformelt show og når vi først har fått kontakt med publikum, tror jeg ikke det spiller så stor rolle om vi er i en matsal, teatersal eller på en pub ett eller annet sted ute i distriktene. Men grue oss, det gjør vi alltid, sier Trond Viggo, som på tross av frykten gleder seg til å besøke Union Scene i januar.

Noen som ikke har grunn til å grue seg, er publikum. For å få fullt utbytte av orakelpotensialet på scenen, kan det kanskje lønne seg å forberede noen spørsmål på forhånd. Når forestillingen vel er i gang, kan latterkulene gjøre det vanskelig å tenke klart.

Detaljer

Dato:
12. januar, 2023
Tid
19:00
Hjemmeside:
https://www.drammenscener.no/union/program/18658/

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.