Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Hvorfor det? Trond-Viggo og Kristopher snakker om mannekroppen // Union Scene

29. september @ 19:00

I januar gjestet Trond-Viggo og Bjarte Union for å snakke om kvinnekroppen. I september er det klart for ny gjest og temaet mannekroppen. Det har blitt kalt fakirteater, ekstrem teatersport og mental strikkhopping. Og en ting er sikkert:

Trond-Viggo og Kristophers show er ikke noe for skuespillere som klamrer seg til manus og hater improvisasjon. Men konseptet er såre enkelt:

Merk tidene: Dørene åpner 19:00. Showstart 20:00. 18-årsgrense + vergeordning. Unummererte sitteplasser.

Trond-Viggo og Kristopher inntar scenen og snakker litt om helse generelt og mannekroppen spesielt – basert på rollen som henholdsvis lege og pasient. Så åpnes det også for spørsmål fra salen, og publikum oppfordres til å spørre om absolutt hva som helst de måtte lure på om – ja, nettopp – mannekroppen.

Fredag 29. september kommer showet til Drammen og Union Scene!

”Det er klart vi er nervøse, men det er jo også noe av sjarmen, at dette ikke er helt «safe», sier Trond-Viggo, og fortsetter:

”Utgangspunktet er jo at folk vil ha det gøy, og det gjør alt mye enklere. Vi kjører et veldig uformelt show og når vi først har fått kontakt med publikum, tror jeg ikke det spiller så stor rolle om vi er i en matsal, teatersal eller på en pub ett eller annet sted ute i distriktene. Men grue oss, det gjør vi alltid, sier Trond Viggo, som på tross av frykten gleder seg til å besøke Union Scene i januar.

Noen som ikke har grunn til å grue seg, er publikum. For å få fullt utbytte av orakelpotensialet på scenen, kan det kanskje lønne seg å forberede noen spørsmål på forhånd. Når forestillingen vel er i gang, kan latterkulene gjøre det vanskelig å tenke klart.

Merk tidene: Dørene åpner 19:00. Showstart 20:00. 18-årsgrense + vergeordning. Unummererte sitteplasser.

Detaljer

Dato:
29. september
Tid
19:00
Hjemmeside:
https://www.drammenscener.no/union/program/19965-hvorfor-det/

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.