Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Innvandring og integrering – hvorfor og hvordan? med Kadra Yusuf og Sylo Taraku

29. november, 2022 @ 18:00 - 19:30

Bar Liberal
Hvorfor har vi innvandring i Norge? Er det humant å lage asylmottak på den andre siden av kloden? Går veien til bedre inkludering i samfunnet gjennom mer eller mindre kontroll over kultur- og religionsutøvelse?
Får vi bedre ordskifte og politikk bedre av at de mest høylytte stemmene er med og bestemmer?
Og blir Ukraina-flyktningene behandlet rettferdig?
Velkommen til en veldig spennende samtale på Drammensbiblioteket 29.11 kl 18:00 med to av landets mest kunnskapsrike mennesker på temaet.
Sylo Taraku er utdannet statsviter, og har tidligere vært generalsekretær i NOAS, underdirektør i UDI, generalsekretær i LIM (Likestilling-, integrering- og mangfoldsnettverket) og tilknyttet Den Norske Helsingforskomité og Civita. I dag jobber han med innvandring og integrering som rådgiver i Tankesmien Agenda.
Kadra Yusuf er journalist, feminist, og samfunnsdebattant. Født i Somalia, men Oslo er hennes hjem. Hun har jobbet for Dagbladet, Dagsavisen og nå NRK, hvor Yusuf senest var hovedresearcher for Uønsket (Mustafa-serien). Hun har fått flere priser for sitt sterke engasjement, og er kåret til en av de viktigste nordmennene som har levd (VG).
Hjertelig velkommen til gratis live-innspilling av Bar Liberal på Drammensbiblioteket (1. etasje, intimscenen) 29. november kl 18:00!

Detaljer

Dato:
29. november, 2022
Tid
18:00 - 19:30

Sted

Drammensbiblioteket
Grønland 58
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.