Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Ivan Ave // Union scene

30. september, 2023 @ 19:00 - 21:00

Jazzkafé starter 19:00. Konsertstart 21:00. 18-årsgrense + vergeordning.
En norsk rapper som rapper på engelsk, og treffer den globale hip-hop undergrunnen, er en sjeldenhet. Eivind Øygarden aka Ivan Ave er unntaket. I samarbeid med noen av sjangerens mest anerkjente produsenter, slik som Mndsgn, Dâm-Funk, Kiefer og Kaytranada, har han skapt sitt unike sound med 90-talls inspirert jazz-fusion rap og hans eget tekstlige univers.
Opprinnelig fra Telemark i Norge, et område mer kjent for friluftsliv, litteratur og folkemusikk enn rap, fant Ivan likevel sine første musikalske referanser i søstrenes CD-samling med The Fugees, Janet Jackson og Raphael Saadiq. Via Stavanger og New York oppdaget han gjennom Hip-Hop, 70-tallets jazz, soul og kunsten å sample for å skape ny musikk.
Sammen med Frefades og en vennegjeng ble labelkollektivet Mutual Intentions etterhvert stiftet i Oslo, som i en rekke år har vært katalysator for musikalsk kreativitet uten sidestykke i hovedstaden.
Ivan Ave gir nå ut sitt fjerde soloalbum, og gjør det etter et tiår med verdensomspennende turnering og utgivelser. Albumet heter «All Season Gear» og gir et innblikk i perioden han og vennene hans gikk gjennom de siste tre årene. Produsert av Ivan Ave selv i samarbeid med Sasac, Mndsgn, Like og DJ Harrison.
Ivan Ave har allerede vært vertskap for hundrevis av svette klubbkvelder verden over, og han har ikke tenkt til å gi seg ennå.
Glad i jazz?
Kjøp vår Jazzpakke som inkluderer denne konserten + tre andre jazzkonserter på Union Scene høsten 2023. Du sparer 470,- på kjøp av jazzpakka. Les mer her: https://www.drammenscener.no/union/jazz-pa-union/

Detaljer

Dato:
30. september, 2023
Tid
19:00 - 21:00
Hjemmeside:
https://www.drammenscener.no/union/

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Arrangør

Union Scene
Telefon
32 21 31 00
Epost
post@drammenscener.no
Vis Arrangør nettside

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.