Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Jaa9 & OnklP // Drammen

22. oktober, 2022 @ 20:00

Jaa9 & OnklP feirer 20 år som duo i 2022, og det feires selvfølgelig med turné og nymusikk!

Dørene åpner 20:00. Konsertstart 21:00. 18-årsgrense + vergeordning.

Duoen har levert stødig med både radiohits og bangere siden de debuterte med «Hvem Faen» i 2002. De slapp smakebiten «Lillehammer Sveis» tidligere i år og første singel fra prosjektet ‘Idealer’ kommer allerede i juni.

«Det føles som det var i fjor, med det er faktisk 20 år siden vi starta duoen Jaa9 & OnklP. Dette må feires i ekte Oppland-style med nye og gamle låter for nye og gamle 9&P fans. Ses i byen du bor i for et storslått jubileum!!»—Jaa9 & OnklP

Jaa9 & OnklP har etter hvert blitt veteraner innen rap-sjangeren i Norge. Siden de to tok steget ut som duo fra rapkollektivet Dirty Oppland i 2002 har de lagt en rekke utgivelser bak seg.

De startet med ‘Bondegrammatikk’, Norges mestselgende mixtape noensinne. Den fikk enorm oppmerksomhet, og allerede året etter kom den første offisielle utgivelsen,‘SjåreBrymæ’, ut på C+C Records. Landeplagen «Kjendisparty», samt «Stank Ass Ho» sammen med Rune Rudberg, gjorde at gutta ble kjent langt utover hiphop-miljøet i Norge.

Det ble stille rundt duoen i noen år, men etter comebacket med «Fredag» og plata ‘Bondedramatikk’ med gamle og nye låter var veien igjen kort til platekontrakt.

Siden 2012 har gutta vært med da Morten Ramm fylte Spektrum, hatt diverse TV-opptredener bla. med Torsdag kveld fra Nydalen og Thomas Giertsen i hans TV-program Helt Perfekt. OnklP har og vært med i «Hver Gang Vi Møtes» og «71 grader Nord» samt en rekke andre TV programmer.Vi gleder oss til ny musikk og ikke minst til å se gutta live igjen!

Detaljer

Dato:
22. oktober, 2022
Tid
20:00
Hjemmeside:
https://drammenscener.no/union/program/18360

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.