Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Jim Sherraden i Galleri Athene. Musikalsk innslag ved Jonas Fjeld.

13. mai, 2023 @ 14:00 - 17:00

Hjertelig velkommen til pop-up utstilling med den amerikanske legenden Jim Sherraden! Jim Sherraden, som holder til i hjertet av amerikansk musikkindustri, Nashville, Tennesee, har i alle år hatt et ben i musikkindustrien og et ben innenfor trykking og billedkunst. Grunnlaget til at det er vår kjære Jonas Fjeld som spiller for oss på vernissagen, er et over 40 år gammelt vennskap dem i mellom, som begynte når Jim skrev flere av Jonas sine tekster. Etter dette har det blitt særdeles mange norgesturer (og turnéer med Fjell) og hans forhold til Drammen er særdeles kjærlig.

Jim fremviser et utvalg tresnitt og det han definerer som paper quilts på utstillingen. Quilting (lappetepper) har en lang amerikansk historie hvor man i generasjoner «lappet» på tepper ved å legge til og brodere inn en families historie i generasjoner..
Hans utfører dette da ikke med tepper, men papir – avkapp fra tresnitt han lager. Resultatet blir et slående, fargerikt lappeteppe av en mestertrykker som har holdt på siden 1984.

Han har inntil nylig jobbet som lederen av landemerket «Hatch Show Print» i Tennesee hvor han blant annet har trykket plakatene til Hank Williams, Willie Nelson og Johnny Cash.

Musikalsk innslag med Jonas Fjeld på åpningen kl. 14.00.

Detaljer

Dato:
13. mai, 2023
Tid
14:00 - 17:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/772221637789319

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.