Skip to main content

Arrangementer

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Jonna Støme: IKAROS // Union Scene

9. februar @ 18:00

Jonna Støme er klar med sin andre soloforestilling og besøker Union Scene!

Dørene åpner 18:00. Showstart 19:00. 18-årsgrense + vergeordning. Unummererte sitteplasser.

Endelig er tiden inne for at en heterofil mann fra Oslo vest, i sin nesten beste alder, kan innta scenen og snakke om det han synes er viktig. I disse skjøre og krenkbare tider er det dette Norge trenger. Det syns i hvert fall Jonna.

Jonna Støme klar med sitt andre soloshow, og skal omsider følge opp kultshowet «Fargerikt faenskap» fra 2009. Med over tyve års fartstid som standupkomiker ser mange på Jonna som en overlever fra en svunnen tid. Hva som er lov å mene og ytre og vitse med har i hvert fall endret seg noe i løpet av alle disse årene. I «Ikaros» får du bli med Jonna på en reise nærme sola, med fantastiske historier og vitser om alle slags fristelser det er lett å falle for.

Ifølge sine (hvite) venner fra Oslos beste vestkant kan Jonna si hva han vil og slippe unna med det, siden han har blitt kysset av solen. Tiden vil vise om dette stemmer. Vi er uansett stolte og glade over å presentere enda en helaften med Norges mest undervurderte komiske geni – gled deg til «Ikaros» med Jonna Støme.

Regi: Ole Soo.

Detaljer

Dato:
9. februar
Tid
18:00
Hjemmeside:
https://www.drammenscener.no/union/program/24694-jonna-stome/

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045 NO
+ Google-kart

Med forbehold om endringer. Besøk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon  om arrangementene.